Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  

Délelőtti Naliní Női Jóga


Tanfolyam indul 2017. szeptember 13.-án szerdánként 9.00-10.30-ig.

A tanfolyam 12 alkalmas, témája: Egyensúlyban, avagy az illékony női természet. 

A tanfolyam során, olyan élethelyzeteken haladunk végig, amelyek kibillenthetnek minket középpontunkból, egyensúlyunkból. Ezek között az élethelyzetek között találunk jót és rosszat egyaránt. Ami közös ezekben a szituációkban, hogy életünk történetébe lezárnak egy fejezetet, és általuk új fejezetet nyitunk. Életünk legboldogabb pillanatai is kibillenthetnek a már megszokott, kialakított egyensúlyból, gondoljunk csak egy házasságra, vagy a gyermekáldásra. Ezek női létünk legcsodálatosabb eseményei közé tartoznak, amik azonban azzal járnak, hogy lezárul a lányságunk, hogy asszonnyá válhassunk. Gyermekünk születésével pedig búcsút intünk az önálló, független fiatal nőnek, és átadjuk helyét az Anyának. Ha pedig egy válásra, egy szeretett személy, ingó, ingatlan, munkahely elvesztésére gondolunk, akkor a lezárást követően elönti lelkünket a gyász. Jó esetben a lezárás nem eltemetést, vagy a probléma mélyre ásását jelenti, hanem a búcsú és a gyász folyamatát a hátunk mögött hagyva beépítjük ezt a részt életünk könyvébe, és gazdagítjuk azt általa. A tanfolyam 12 hetében a teljesség igénye nélkül átvesszük ezeket a középpontból kimozdító élethelyzeteket, foglalkozunk a gyász fázisaival és az újjászületéssel. A folyamat elmélyítéséhez jógaterápiás eszközöket, középpontosító és egyensúly gyakorlatokat hívunk segítségül, valamint a Naliní női jóga elmaradhatatlan részét képező lágy, áramlós sorok, ászanák segítségével megtaláljuk az önmagunkhoz, nőiességünkhöz visszavezető utat, és kialakítjuk az új egyensúlyt!

                            

 A foglalkozások tanfolyam jellege miatt, van lehetőség a folyamatos fejlődésre, hétről-hétre egymásra építjük a gyakorlatok fokozatait. Azoknak kifejezetten javasolt a tanfolyam, akiknek női problémájuk van, és terápiás jelleggel szeretnének járni Női jóga foglalkozásra.


Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők!

A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 5.000 Ft előleg befizetésével.

A jelentkezők száma korlátozott, minimum 8 fővel indul. Részvételi díj: 24.000 Ft.

Tartja: Fekete Kriszta (Naliní Női jóga oktató, coach, Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom aktivátora)Jelentkezés

Név:
Cím:
Tel.:
e-mail:
Végzettség:
Választott tanfolyam:
Megjegyzés: 

 
  • Helyedet előleg befizetésével tudod biztosítani.
  • Az előleget be tudod fizetni személyesen a stúdióban vagy átutalással.
  • Átutalással az alábbi számlára lehet utalni: Padma Jógastúdió Kft számlaszám: OTP 11714006-29903177- 00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
 
Egyéb információ: padma@jogastudio.hu vagy 0620 552-6305


 

tel: 06-1-220-7013
mobil: 06 20 552-6305
e-mail: padma@jogastudio.hu


Letölthető órarend!