Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  

FlatCore mindenkinek


Erre a foglakozásra, korra, nemre, edzettségi állapotra való tekintet nélkül várok minden érdeklődőt, aki fontosnak tartja has és törzs izmainak karbantartását. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok) számtalan feladatot látnak el testünkben.  Az egyik legfontosabb funkciójuk a törzs stabilizálása, belső szerveink elmozdulásának megakadályozása (sérv, süllyedések kialakulásának meggátlása), gerinc, deréktájék védelme.

  

Megismerkedünk több tucat hasizom erősítő asanával, megfelelő alternatívákat kínálok a népszerű, de kevéssé hatékony hasprés, és a felülés párosnak. A gyakorlást többféle Ászana sor beépítésével teszem változatossá. Kiküszöböljük a tipikus hibákat, amelyek deréktáji fájdalmat vonhatnak maguk után, odafigyelünk a gáti terület védelmére és kondícionálására, valamint a tréning során felhívom a figyelmet a megfelelő légzés, testtartás kialakításának fontosságára

Kezdjük együtt a napot egy aktív gyakorlással!

A foglalkozások bérlettel látogathatóak!

A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina

Letölthető órarend!


Jelentkezés a tanfolyamra

tel: 06-1-220-7013
mobil: 06 20 552-6305
e-mail: padma@jogastudio.hu
Flatcore_mindenkinek_