Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  

Visszajelzések, vélemények


Egyéni Kismama és Babás Jóga oktatóképzés: "Köszönöm szépen, hogy lehetőséget kaptam az egyéni oktatásban való részvételre. Három kisgyermek mellett nekem ez így volt a legideálisabb. Végig a saját tempómban haladhattam. Rengeteg írásos anyag, hanganyag és videó segítette a felkészülésemet. Ami mégis leginkább megkönnyítette a tanulmányaimat az az egyéni konzultáció, és persze Gyöngyi tudása, kedvessége, szeretete és türelme mellyel a tanulás folyamán irányomba volt.  Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a képzést: Kismamáknak, anyukáknak, dolgozó nőknek, vidéken élőknek és a határon túliaknak is. Biztos stabil tudást, egyéni ütemezés és sok szeretett vár minden jelentkezőt. Boji"
"Szerencsésnek érzem magam, hogy a közelmúltban elvégezhettem az egyéni kismama és babás jóga oktató tanfolyamot. A Padma jógastúdióban a kismama jóga órákon tapasztalt saját pozitív élményem indított arra az elhatározásra, hogy részt vegyek a képzésben, de először visszatartott a tanfolyam hossza. Amikor azonban hallottam az egyéni képzésről, tudtam, hogy ezt nekem találták ki. Egyéni időbeosztás, egyéni haladás lehetősége, személyre szabott konzultációk, ez az, amit kerestem. Azután ennél sokkal többet kaptam; mind az elméleti, mind a gyakorlati órákon rendkívül magas szakmai színvonalú oktatást. Kiemelném azt is, hogy az oktatók mindig türelmesen, mindenre kiterjedően a rendelkezésemre bocsátották a sokéves tapasztalataikat, szakmai anyagaikat és emberileg is támogattak, ha arra volt szükség. Ha újra választanom kellene, akkor is a Padma Jógastúdió egyéni képzését választanám! :)" Klau
Véleményem szerint az egyéni képzés összességében és részleteiben is sokkal jobb, mint egy csoportos tanfolyam. Az egyéni képzés óriási előnye, hogy teljes egészében illeszkedett hozzám, az én időmnek, az én igényeimnek megfelelően. Ennek köszönhetően az oktatóval mindig találtunk közös időpontot a konzultációra, pontosan annyit, amennyit az órai anyag igényelt. Mindig jutott idő a kérdéseimet feltenni, mindent meg tudtunk beszélni, nem lassított senki más a haladásban, minden a én saját tempómhoz volt igazítva. Szerettem, hogy az oktatóval ketten vagyunk, csak rám figyel, én is csak rá, és nincs semmi, ami elterelje a figyelmem. Az egyéni képzés keretében sokkal gyorsabban végig tudtuk venni az anyagot, és még a vizsga időpontját is én választhattam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy igazán színvonalas oktatásban szeretne részt venni, maradandó tudással és emlékekkel :) Köszönöm Kovács Gyöngyi Nalíninek, hogy lehetőségem volt az elsők között részt venni az Egyéni Kismama és Babás jóga oktatóképzésen.
„Sziasztok Kedves Lányok, Asszonyok, leendő Naliní jógaoktatók! A képzésről dióhéjban:
Egy csodálatosan kidolgozott útra enged rálépni maga a képzés, mind e mellet kapsz egy kreatív lehetőséget, hogy saját magad szervezd és alakítsd az óráidat az adott ászanákkal és magával a kidolgozott módszerrel. Nagyon széles látókörben enged bepillantást nyújtani a női lélekbe, magába a női testbe. Olyan anatómiai ismereteket szerezhetsz, amit biológia órán soha! Segít megismerni magad és a körülötted lévő világot. Minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz Gyöngyitől és a csoporttársaidtól, akik mind nagy szeretettel vannak feléd.
Boldogság a csoportba tartozni!!!
Szeretettel ajánlom minden nőnek a tanfolyamot, aki egy picit is törődik a testével és a lelkével, akit egy picit is érdekel a női anatómia, a szexualitás, az örökké fiatalon maradás a jógával és az a tudás, ami a Gyöngyiben lakik !!! Ölelés Nektek!!! Momo
leendő Naliní jógaoktató”
„A kepzes leirasaban nincs minden benne, amit itt kaptam a már majdnem egy év alatt.... Szeretetet, elfogadást, odafigyelést, türelmet, és hitet a nőiségem erejében. Mind a társaimtól, mind az oktatóktól és Gyöngyitől. Felejthetetlen időszaka az életemnek. Köszönöm! (Eszter)”
„Az össz eddig kipróbált jóga tipus közül a női jóga állt hozzám a legközelebb, ezért döntöttem e képzés mellett. Szívből tudom ajánlani minden nőnek, aki a nőiségével is szeretne foglalkozni. Szerbiából utazok a képzések hétvégéire, mert még itt a környéken sincs olyan női jóga oktatóképzés, amely ennyit tudna adni.
Ha csak egy jóga oktatóképzést választhatnék, újra csakis ezt választanám! (Tina)”
„Csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz:)
Nagyon szuper kis női kör jött össze a tanfolyam során ,ahol minden egyes alkalommal erősítjük és ünnepeljük a bennünk -és mindenkiben ott-lakozó NŐt,akit sokan elnyomtunk a mai rohanó férficentrikus világban és amire minden lánynak és asszonynak minden időben szüksége van!:)
nagyon örülök ,hogy részt vehetek ezen képzésen,mert csodálatos embereket ismerhettem meg általa azon túl ,hogy sok hasznosat is tanultam a jógàról,női jógáról,a női létről...és megtanultam,hogy az Élet állandó változó,nem nekünk kell szembe menni vele,hanem magunkban kell a stabilitást megtalálni ,hogy az Élet viharaiban-ami a fejlődéshez és tanuláshoz szükséges- stabilan álljunk! (Virág)”
„Önmagad gyógyításán kívül nagy ajándék, ha másokat is támogathatsz önmaguk gyógyításában. Gazdag ember, nő leszel! 
Minden Nő-véremnek felírnám vényre a női jóga oktatóképzés elvégzését. J (Blanka)”
„Az összes jógaoktató képzés közül, amit eddig elvégeztem, ez A JÓGAOKTATÓ képzés nagy betűsen! Nem lehetek elég hálás a sorsomnak, hogy részese lehetek. Részese, s megtapasztalója lehetek annak a csodálatos női, gyógyító körnek, amit nagyon kevés helyen lehet találni manapság. Egy egészen új világot nyitott ki bennem, s nyitott meg körülöttem. Tanított, hogy taníthassak. Gyógyított, hogy gyógyíthassak. Minden NŐnek szívből ajánlom, hogy járja be ezt az önismereti ösvényt! (Timi)”
Kedves Padma Stúdió!

Még csak szeptemberi nyilt nap óta ismerkedem a jógázással, de már első perctől kezdve nagyon élvezem. A barátságos légkör miatt már a nyilt napon félretettem az „egyedül nem jó”, „én ehhez öreg vagyok”, „úgysem fog menni” érzéseimet. Már az első óra után tudtam, nekem erre van szükségem! Az óra is jó volt, de főleg utána az a felszabadultság, derű, nyugalom. Ismerőseim közül sokan dicsérték már a jógázást, de más volt átélni, megtapasztalni.
Azóta beleszerettem a jógázásba, köszönet Briginek és Tündének. Úgy gondoltam, a Jógafesztivált se hagyom ki. A Padma Stúdió szőnyegeihez otthonos érzéssem mentem, jó volt a mosolygós oktatóinkat látni. Aztán körülnéztem, és megerősödött bennem az érzés, hogy én pont azt, pont olyant választottam (a Padmát), ami nekem a legjobban tetszik. Úgy érzem, mostmár teljesen ehhez a „családhoz” tartozom!

egy kezdő hatha jógás
Zsuzsa

Kedves Gyöngyi!

Ma reggel is bejöttem dolgozni, ahogy szoktam mindig, s valami miatt eszembe jutottatok...

Nagyon régóta jógázom, már vagy 10 éve, Nálatok szereztem jógaoktató  képzettséget. Papírt arról, hogy mások felé is közvetíthessem a jóga áldásos hatásait.

Én viszont ennél sokkal, de sokkal többet kaptam. Szeretném elmondani Nektek, hogy a tanításaitok, a jógatáboros beszélgetések révén, s egyáltalán attól, hogy az ember a közeletekben lehetett, ébredtem rá önmagamra, megtanultam, mi az, tudatosan élni, üresnek lenni, ezzel az ürességgel szembenézni és azt hasznosítani, nap mint nap újrakezdeni, mérlegelni, mi volt, mi lesz, mi van.. vagyis teljesen megváltozott az  életem, teljesen más minőségben élem mindennapjaim, örömeim és bánataim. Tartalmasnak, boldognak és nagyon tudatosnak érzem az életem, s külön boldog vagyok azért, mert szeretnek a jógaóráimon gyakorlók velem lenni, hozzám járni, sok-sok pozitív változást indítottam el
emberekben. Eddig sosem értettem, miért van az, hogy szeretnek emberek a közelemben lenni, de most már tudom,
hogy ezért... mert sugárzom kifelé is azt, amit megélek, ahogyan élek.

Tulajdonképpen csak köszönetet szerettem volna mondani Nektek, (Gyöngyinek különösen, a nőiségről és útkeresésről átadott gondolataiért), nagyon nagy örömmel gondolok még ma is Rátok, köszönöm, hogy vagytok és köszönöm, hogy a segítségetekkel azzá az emberré válhattam, aki ma vagyok!

Üdvözlettel: Borda Viktória

 

Szia,

Altalaban majd minden hirleveles temaban van valami, amit magamra tudok alkalmazni, de ebben a mostani leirasban nagyon magamra ismertem. Amikor otthon voltam kb tavaly ilyenkor, akkor nagyon sokat dolgoztam, volt, hogy meg hetvegem sem volt. Akkor ereztem ezt a lelassulast a joga kozben/vegen/utan. Akkor en ezt nagy orommel udvozoltem, mert ugy ereztem, hogy ez az a csend, amit jo lenne megtartani egesz napra. Persze nem tartott tovabb nehany oranal, de valahogy ugy ereztem, hogy egy kis darabja vagy a hatasa valahol ott van hatul es ha egy kicsit arra figyelek, akkor ha nem is tudom visszahozni, de vissza tudom idezni es mar az is nagyon jo erzes volt. Miota kijottem, nem erzetem ezt a fajta uresseget a joga utan, de en arra gondoltam, hogy nem olyan elmelyult a jóga gyakorlasom, mint annak idejen. Tenyleg jobban erzem magam a jóga orak utan, legalabb is egy kicsit feltoltottebb vagyok, de nem vontam parhuzamot az akkori allapotom es a mostani kozott. Az viszont biztos, hogy nagyon ritkan dolgozom tobbet 8 oranal es az sem annyira stresszes, mint otthon volt (bar az ember mindig talal maganak valamit, amin stresszelhet, de ez meg messze a mondjuk ugy megszokott szint alatt van.)
Ettol fuggetlenul orulnek, ha tenyleg az lenne a helyzet, hogy a tartalekaim annyira feltoltodtek, hogy mas minosegben erezteti a joga a hatasat.

Minden jot nektek!

Szia,
GyulaLetölthető órarend!


Jelentkezés a tanfolyamra

tel: 06-1-220-7013
mobil: 06 20 552-6305
e-mail: padma@jogastudio.hu
Visszajelzesek_velemenyek