Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  

Jógaszőnyegek


A Padma Jógastúdióban nagy választékban kaphatóak az otthoni gyakorlást segítő csúszásmentes jógaszőnyegek és egyéb jógázáshoz szükséges eszközök, könyvek, CD-k. Válogathatsz kényelmes jógaruháink, ékszereink, valamint otthoni dísztárgyaink közül is.
     

Friedola jógaszőnyeg

JELENLEG NINCS RAKTÁRON

A legkedvezőbb árú csúszásmentes, jól tapadó, egy oldalas, szövetezett jógaszőnyeg. Könnyen tisztítható, gépben 30 °C-on lehet mosni. Könnyű és könnyen szállítható.

Mérete: 180 x 61 cm, 4 mm vastag
Színek: narancssárga, sötét kék, világos lila, sötét zöld

Ára: 4.675 Ft

 
     


     

Traveller jógaszőnyeg

Ez egy nagyon könnyű és vékony, de rendkívül jó csúszásmentes tulajdonságokkal rendelkező utazószőnyeg, amely gyakorlatilag egy csúszásmentes felület, amely természetesen könnyen szállítható. Újságpapírnyi méretre hajtogatható össze, vagy mindössze egy 3 cm átmérőjű hengerré göngyölhető. Nagyon praktikus, rátéve szállodai szobában szőnyegre, kényelmes és stabil jógázást biztosít.

Könnyen tisztítható, 30 °C-on géppel is mosható.

Méret: 185 x 60 cm
Színek: fehér

Ára: 5.870 Ft

 
     

     Sukha jógaszőnyeg

Kedvező ár, jó tapadás és tartósság jellemzi, amely nagy szín választékkal társul, így a személyiségünkhöz vagy a kedvenc színünkhöz alkalmazkodhatunk a jógaszőnyeg vásárlásakor is. Össze tudjuk válogatni a jóga szőnyeg, párna, heveder, és jóga ruhánk színét, ezáltal is megtapasztalva a jóga harmóniát.

Könnyen tisztítható, 30 °C-on géppel is mosható.

Méret: 185 x 60 cm, 4.2 mm vastag
Színek: fenyőzöld, sötétkék, türkizkék, világoslila, sötétlila, égszínkék, bézs, burgundy, narancssárga, barna, mohazöld

Ára: 9.350 Ft

 
     

     

Special jógaszőnyeg

JELENLEG NINCS RAKTÁRON

Kiváló minőségű, jó tapadó képességű, könnyű, kis méretre összehajtogatható és könnyen szállítható jógaszőnyeg.

Könnyen tisztítható, 30 °C-on géppel is mosható. Oeko-Tex 100-as minősítésű szőnyeg, teljesen bőrbarát és környezet barát.

Mérete: 176 x 60 cm, 3 mm vastag
Szinek: világos kék, sötét kék, lila, sötét zöld

Ára: 9.050 Ft

 
     

     

Saffron jógaszőnyeg

JELENLEG NINCS RAKTÁRON

Ez a szőnyeg nagyon jó csúszásmentes felülettel rendelkezik. Vastagságából adódóan puha, de nagyon könnyű és jó hőszigetelő hideg padló esetén. Oeko-Tex 100-as minősítésű szőnyeg, teljesen bőrbarát és környezet barát. Könnyen tisztítható, 30 °C-on géppel is mosható.

Méret: 176 x 60 cm, 5 mm vastag
Színek: burgundy, narancssárga, rózsaszín

Ára: 9.050 Ft

Méret: 187 x 60 cm, 5 mm vastag
Színek: narancssárga

Ára: 10.175 Ft

 

 
     

Sukha XXL jógaszőnyeg

JELENLEG NINCS RAKTÁRON

Ez a szőnyeg vastagabb, szélesebb, mint a többi Sukha szőnyeg, ezért komfortosabb. Kedvező ár, jó tapadás és tartósság jellemzi. Pilates gyakorlásához is ideális. Könnyen tisztítható, 30 °C-on géppel is mosható.

Méret: 185 x 67 cm, 6.7 mm vastag
Színek: sötét bordó

Ára: 11.010 Ft

 
     

     

Millenium jóga- és pilates szőnyeg

JELENLEG NINCS RAKTÁRON

Vastag, nagyon jó tapadó képességgel és bordázott felülettel rendelkezik, és mégis könnyű és ezért könnyebben szállítható. A jóga és a Pilates gyakorláshoz egyaránt javasoljuk.

Mérete: 180 x 60 cm, 5 mm vastag
Szín: lila

Ára: 19.855 Ft

 
     

 
     

Komfort jóga- és pilates szőnyeg

JELENLEG NINCS RAKTÁRON

Nagy kényelmet kínál a jóga és a Pilates gyakorláshoz, otthon, stúdióban, állandó gyakorlóhelyen ideális mivel egy nehéz és vastagabb, stabil jógaszőnyegről van szó. Az összetett tulajdonságoknak köszönhetően, jó tapadást és stabilitást biztosít az álló és a hátrahajló gyakorlatokhoz és hatékony alátámasztást az ülő és a hátonfekvő pozíciókhoz. Sötét színéből fakadóan könnyen tisztítható.

Mérete: 200 x 60 cm, 200 x 80cm, 250 x 66 cm, 200 x 100 cm, 7 mm vastag
Szín: fekete

Ára: 20.600-33.880 Ft-ig.

 
     


Letölthető órarend!


Jelentkezés a tanfolyamra

tel: 06-1-220-7013
mobil: 06 20 552-6305
e-mail: padma@jogastudio.hu
jogaszonyegek