Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  

Kedvezménykártyákat, utalványok


ALL YOU CAN MOVE SportPass

Egy olyan sport bérlet mellyel országosan több száz különböző sport létesítmény – fitnesztermek, uszodák, boksztermek, jógatermek, mászó termek, atlétikai pályák, tánccentrumok, korcsolyapályák, golfpályák, squashpályák, teniszpályák, illetve rúdtánc órák is – korlátlanul látogatható. Akár naponta, minden nap más létesítmény.

A Padma Jógastúdió elfogadja az L-XL-XXL kártyákat, valamint a szerződésben meghatározott egyedi esetekben az M-es kártyát.

http://allyoucanmove.hu/

 

OTP, MKB és K&H Széchenyi Pihenő Kártya

A SZÉP kártya névre szóló, bankkártya elven működő elektronikus utalványkártya, amelynek segítségével a munkavállalók egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat.

A SZÉP kártyán levő három alszámla a fizethető szolgáltatásokban különbözik. A szálláshely alszámlát belföldi szálláshely, utazásszervezési (előre összeállított utazási csomagok) szolgáltatásra, gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen igénybe vehető bármely szolgáltatásra; a vendéglátás alszámlátétkezésre (éttermi és mozgó valamint egyéb vendéglátás, például házhozszállítás, közétkeztetés), gyógyfürdő- és strandbelépőre, szálláshely-szolgáltatásra; a szabadidő alszámlát többek között egészségügyi szolgáltatásokra, kulturális programokra, állatkerti és vidámparki belépőre, sport, szabadidős és wellness szolgáltatásokra, sportrendezvények részvételi díjára fürdők és élményparkok igénybevételére, szabadidős és sporteszközök kölcsönzésére, belvízi sétahajózásra, idegenvezetésre és szálláshely-szolgáltatásra használhatja fel.

A Padma Jógastúdióban a jógaórák és tanfolyamok díja fizethető a SZÉP kártya szabadidő alszámlája terhére.

https://www.otpszepkartya.hu/index.php

https://www.mkbszepkartya.hu/

https://www.kh.hu/publish/kh/hu/khcsoport/SZEP_Kartya.html

 

SODEXO utalványok

A Padma Jógastúdió a „Bónusz” és az „Ajándék” utalványokat fogadja el.

http://hu.sodexo.com/huhu/

 

ANGEL’S ARMY - Angyalkártya

10% kedvezményt kap minden Angyalkártya tulajdonos a jóga bérletek és tanfolyamok árából, illetve a Padma Jógastúdióban árusított termékek árából. (Kivéve az oktatóképzések)

http://www.angelsarmy.hu/angyalkartya.html

 

ERZSÉBET Utalvány

Az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány, amely felhasználható fogyasztásra kész étel, melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás, valamint szociális célból a jogszabályban meghatározott termék vagy szolgáltatás vásárlására. Az Erzsébet-utalvány adható a kifizetőt terhelő adó mellett vagy adómentesen, felhasználható meghatározott termékek vásárlására, szolgáltatások igénybevételére.

A Padma Jógastúdió az alábbi Erzsébet utalványokat fogadja el: ajándék, étkezési, iskolai, gyermekvédelmi.

http://erzsebetutalvany.hu/index.php

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Letölthető órarend!


Jelentkezés a tanfolyamra

tel: 06-1-220-7013
mobil: 06 20 552-6305
e-mail: padma@jogastudio.hu
kedvezmenykartyak_utalvanyok