Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  


A Padma Jógastúdió szervezésében NALINÍ® Női jóga oktatóképzés indul:

2017. február 18.-án.

A NALINÍ® Női jóga védjegyoltalom alatt áll!

                                            

A tanfolyam szombat-vasárnap általában 9.00-17.30 óráig tart, 14X2 nap + 2x3 nap, két féléves, 330 órás képzés.

A tanfolyam a Padma Jógastúdió, Naliní Női Jóga oktatására felhatalmazó kétnyelvű tanúsítványát adja. Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség!

A tanfolyam célja olyan átfogó gyakorlati tudást és elméleti ismereteket adni a résztvevőknek a női jógaoktatásának a  területén, amellyel mind a saját életüket és saját magukat képesek fejleszteni, mind pedig megfelelően képesek legyenek felkészülni női jóga foglalkozások megtartására. A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A mai világ a különféle ingereivel és presszióival igyekszik elnyomni a klasszikus szerepekből fakadó női mintákat. Ha egy nő elfordul a nőiségétől azért, hogy megfeleljen a világnak, amely körülötte van, akkor női problémáknak néz elébe. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. A tanfolyam egy részén a saját nőiségünkkel fogunk foglalkozni, míg a másik felén, pedig a Női jóga oktatásnak az elsajátításával. A képzés során az elméleti ismeretek mellett elmélyült gyakorlati ismereteket szereznek a résztvevők. A tanfolyamon meghívott vendégek is színesítik az előadásokat.

Tervezett témák, melyekkel a képzés alatt fogunk foglalkozni a két félév alatt: okt. elmélet, okt. gyak., jóga gyakorlás, óravezetés, gyakorlatok hatásmechanizmusa a női szervekre, filmvetítések, pszihológus előadás, női és férfi anatómia, a női betegségek lelki háttere, szimbolikája, női betegségek kialakulása, ősi rítusok, kommunikáció, energiák, kósák, csakrák, kundalíni, Mudrák, bandhák, Hoppál Bori workshop-ok, szexualitás, tudatos nő, női ciklusok, légzőgyakorlatok a női jógában, párosgyakorlatok, gyakorlatsorok, ászana elemzés,  Naliní Flow gyakorlatok, férfi-női szerepek régen és ma, tantrikus technikák, taoista technikák, stb. Sok-sok érdekes előadás és vendégelőadó. 

Jelentkezni lehet 50.000 Ft előleggel a recepción. A részvételeket a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. Minimum létszám 10 fő.

Jelentkezési feltételek: Érettségi bizonyítvány, minimum 20 óra igazolt jóga foglalkozáson való részvétel, egészséges fizikum megléte. Javasolt, nem feltétel a jógában való elméleti és gyakorlati jártasság. Javasolt, de nem feltétel elvégezni egy Naliní Női jóga alaptanfolyamot vagy fél évig kezdő Naliní női jógafoglalkozáson részt venni és Gátizom torna tanfolyamot elvégezni.

Jelentkezési határidő: 2017. február 10.

A Tanfolyam díja: 340.000. Ft. (az ár tartalmazza a képzés, az oktatók, a hospitálás, a jegyzet és a 15.000 Ft vizsgadíjat).

Részletfizetés lehetséges, - 10% kedvezmény vidékieknek! 2017. január 5.-ig egy összegben befizetve -10% kedvezmény a képzés díjának a teljes összegéből (a vidéki kedvezménnyel összevonható).

20% kedvezményt nyújtunk a Padma Jógastúdió bármelyik alaptanfolyamán vagy bármelyik oktatóképzésén végzetteknek, vagy az ilyen tanfolyamokon épp aktuális hallgatói jogviszonyban lévőknek(más kedvezménnyel nem vonható össze).

A tanfolyam 28 napból és mind két félév végén 3 napos intenzív képzési napokból, és 2x10 Naliní Női jógafoglalkozáson való hospitálásból áll.
Időpontok: szombat-vasárnaponként, általában 9.00- 17.30 óráig, 28 alkalom + 2x3 nap.

Hétvégék időpontjai: Részletek az érdeklődőknek.

A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní(a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató, Perinatális szaktanácsadói képzés (ELTE), Női életmód tanácsadó).

Várjuk jelentkezésedet!
Padma Jógastúdió, 1148. Bp. Bánki D. u. 62. tel: 220-7013; 06-20-438-7010;
e-mail:
padma@jogastudio.hu

Letölthető órarend!


Jelentkezés a tanfolyamra

tel: 06-1-220-7013
mobil: 06 20 552-6305
e-mail: padma@jogastudio.hu
ket_feleves_nalini_oktatokepzes