Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Nyári tanfolyamok indulnak két időpontban. 3 alkalmas tanfolyam Július 19-én, keddenként 17.30-19.00-ig és 3 alkalmas tanfolyam Július 19-én, keddenként 19.00-20.30-ig. (A tanfolyam időpontjai: júli. 19; júli. 26. és aug 2.) Téma a 3 női stressz terület. A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 3000 Ft előleg befizetésével. A jelentkezők száma korlátozott. Minimum 10 fővel indul. Részvételi díj: 5.900 Ft. A foglalkozásokat külön is lehet látogatni, akkor a részvételi díj 2.100 Ft/foglalkozás. Tartja: Demmel Timi (Naliní Női jóga oktató, Gyermek jóga oktató, Kismama és Babás jóga oktató, Dúla, Mozgásterapeuta)

 
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.
 
Már 8 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 
Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "

  

 

Oktatóképzések

Indul 2016. szeptember 16-án. A tanfolyam 2X10 nap, 330 órás képzés. Helyszíne Kolozsvár, Erdély. A  Padma Jógastúdió és a Gandhi Spirituális Központ szervezésében Naliní Női jóga oktatóképzés indul Kolozsváron - Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség! A képzés két nyelven folyik (magyar és román) tolmácsolással. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, Okleveles Jógaoktató).
Jelentkezés a tanfolyamra


NEMZETKÖZILEG ELISMERT KÉPZÉS!!! A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni nincs időponthoz kötve. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 14 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam díja: 199.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! A képzés során az elméleti ismereteket otthon saját tempóban, míg a gyakorlati részt személyes konzultációban, magánórában, előre egyeztetett időpontban végzik el a hallgatók. A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra

Táborok

A tábor időpontja: 2016. július 15-17-ig. Beszélgetünk az egészséges női életmódról, és az esetleges betegségek tudatalatti kiváltó okairól, a női szerepekről, a női lét ciklikusságáról, a női érzelmek kezeléséről, a nő párkapcsolati szerepéről, a szexualitásról, stb. Sokat jógázunk, kirándulunk, nevetünk. Részvételi díj: 34.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Jelentkezni lehet július 1.-ig, 50% előleg befizetésével a recepción. A tábor minimum 10 fővel, maximum 23 fővel lesz megtartva. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim Torna tréner, Női életmód tanácsadó)
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

A workshop időpontja: 2016. július 2-3. szombat és vasárnap 9:00-16:00-ig. A szavaiddal hatsz és teremtesz. Kapcsolatokat és ezáltal életminőséget. A szavaidnak ereje van. Használd őket tudatosan! A kétnapos workshopon: A Tiszta Kommunikáció módszerével és gyakorlatával ismerkedhetsz meg. Ajánljuk neked ezt a workshopot, ha: szeretnéd megtanulni a játszmamentes kommunikációt, A hétvége díja 25.000 Ft, minimum 10 fővel indul.Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Korai foglalási kedvezmény június 10-ig: 20.000 Ft. 10% kedvezmény a Padma Jógastúdióban végzett tanároknak. A workshopot vezeti: Herold Enikő – jóga tanár, képződő coach
Jelentkezés a tanfolyamra


Július 8. péntek: A saját Vörös Sátrad, július 9. szombat: Kapcsolatfelvétel a Nőági Őseiddel, július 10 vasárnap: Legyél Te is Vörös Sátor Facilitátor.Tegyél szert gyakorlati készségekre és módszerekre. Tanuld meg, miként tarthatsz Te is Vörös Sátrat! Szerezz Te is képesítést és légy egy világmozgalom részese! Keltsd újból életre a Vörös Sátor hagyományát! Bátorítsd lányodat és mostani fiatal lányokat! Csatlakozz a Vörös Sátor Mozgalomhoz. A workshop facilitátora: DeAnna L'am, a Menstruációs Mozgalom nemzetközileg elismert úttörője. A “Méhlátnok”, ahogy sokan nevezik, aki 25 éve inspirál és változtat életsorsokon, asszonyok és lányok tanítója. (Részletekért kattints a címre.)
Jelentkezés a tanfolyamra