Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Az órarendi foglalkozás időpontja április 16.-től csütörtökönként 8.30-9.30-ig. Erre a foglakozásra, korra, nemre, edzettségi állapotra való tekintet nélkül várok minden érdeklődőt, aki fontosnak tartja has és törzs izmainak karbantartását. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok) számtalan feladatot látnak el testünkben. A foglalkozások bérlettel látogathatóak! A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina (Babás Jóga oktató, Naliní® Női Jóga oktató, FlatCore módszer kidolgozója)
Jelentkezés a tanfolyamra


Táborok
Zebegényben a Naptanyán. Időpont: 2015. május 8-10-ig. Napi háromszori gyakorlással végighaladunk az Iyengar-módszer segítségével az alapvető hatha jóga gyakorlatokon. Ezáltal elmélyítheted tudásod, növelheted testi erőd és kitartásod. Reggel pránajáma gyakorlatokkal készítheted föl magad a munkára, este pedig pránajámával nyugtathatod le tudatod. Mindeközben beszélgetünk és jól érezzük magunkat! A tábort tartja: Drimál István (IYENGAR Jóga és Csikung oktató) Részvételi díj: 29.900 Ft, A részvételi díj magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. A tábor minimum 10 fővel, maximum 20 fővel lesz megtartva.
Jelentkezés a tanfolyamra

Zebegényben a Naptanyán. Időpont: 2015. május 15.-17.-ig. Nincs is jobb, mint illatos fűben, virágzó fák árnyékában döngicsélő méhek hangja mellett jógázni, elcsendesedni, és önmagunkban lenni. Májusban, a szerelem hónapjában, mikor a természet virágba borul, elbújunk a város zajától egy hosszú hétvégére és napi három gyakorlással, relaxációval, meditációval, finom vegetáriánus étkezéssel töltjük fel testünket és lelkünket. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Jelentkezni lehet május 5-ig, 50% előleg befizetésével a recepción. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Időpont: 2015. július17-18-19. Helyszín: Naptanya, Zebegény. Sétálunk a harmatos fűben, felébresztjük a napot, légző gyakorlatokkal készítjük fel testünket a fizikai aktivitásra. Majd könnyed reggeli után jógázunk, pontosítunk, beállítunk. A délutáni pihenő után, a már megtanultakat összekötjük és áramlunk az ászanákkal. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét.  Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


A tábor időpontja: 2015. július 24-26-ig. Beszélgetünk az egészséges női életmódról, és az esetleges betegségek tudatalatti kiváltó okairól, a női szerepekről, a női lét ciklikusságáról, a női érzelmek kezeléséről, a nő párkapcsolati szerepéről, a szexualitásról, stb. Sokat jógázunk, kirándulunk, nevetünk. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Jelentkezni lehet július 20-ig, 50% előleg befizetésével a recepción. A tábor minimum 10 fővel, maximum 19 fővel lesz megtartva. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim Torna tréner, Női életmód tanácsadó)
Jelentkezés a tanfolyamra


Időpont: 2015. augusztus 7-8-9. Helyszín: Naptanya, Zebegény. Brigi és István összeadják erőiket és tudásukat, hogy egy táborban tapasztalhasd meg a jóga ászana két fontos szempontját: a pontosítás művészete találkozik az elengedő, figyelmed befelé terelő lazítással. Három napos elvonulásra hívunk, ahol az egyes napokat tematikusan az előrehajlásnak, hátrahajlásnak, csavarásnak szenteljük napi négy gyakorlással. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató) és Drimál István ( IYENGAR© Jóga és Csikung oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

ÚJ WEBOLDAL!
Államilag nyílvántartott jóga oktatóképzésekről bővebben itt:
 

Naliní Női Jóga a facebook-on!
Katt ide:
 

Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.  
Oktatóképzések

A NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL által nyilvántartott és felügyelt Jóga Oktatóképzéseket indítunk! Szakmailag ellenőrzött jógaoktató képzéseket, programokat, oktatási módszereket és infrastrukturális feltételeket kínálunk, amelyek – a vonatkozó jogszabályok által megengedett lehetőségekhez mérten – egyedi koncepció alapján kerültek kifejlesztésre, rugalmasan kezelhetők a résztvevők képességeihez, elvárásaihoz, igényeihez igazodva, továbbá, amelyek támogatják a megszerzett kompetenciák gyakorlatban történő alkalmazását. Tájékozodj és válaszd a minőséget! A PADMA Jógastúdió 14 tapasztalatával segíti döntésedet!
Jelentkezés a tanfolyamra


NEMZETKÖZILEG ELISMERT ÉS ÁLLAMILAG NYILVÁNTARTOTT KÉPZÉS!!! A képzés időpontja 2015. július 18-tól augusztusl 2.-igMagyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 14 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 185.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

A workshop indul: május 10.-én vasárnap 10.00-13.00-ig. A három órás workshop során felébresztjük harcos énünket. Megtapasztaljuk a hőstartások kihívásokkal teli, de energiát, tettrekészséget, önbizalmat adó ászanáit. Erősítjük a lábakat, karokat. Nyitjuk a csípőnket és mellkasunkat. A workshop alkalmával mélyrehatóan tanulmányozzuk az ászanát mind fizikai, mind mentális hatásait tekintve, és a résztvevők betekintést nyerhetnek annak mitológiai hátterébe is. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A tanfolyam díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


FlatCore hasizom regeneráló tréing május 17.-én vasárnap, 10 órától 13óráig. Has illetve törzs izmaink (core izmok) erősítését szolgálja ez a tréning. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok)számtalan feladatot látnak el testünkben. Az egyik legfontosabb funkciójuk a törzs stabilizálása, belső szerveink elmozdulásának megakadályozása (sérv, süllyedések kialakulásának meggátlása), gerinc, deréktájék védelme, valamint várandóság alatt tartják babáinkat. A workshop díja 5.500 Ft, minimum 6 fővel indul. A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina (Naliní Női Jóga oktató és Babás Jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul: május 31.-én vasárnap 10.00-13.00-ig. A foglalkozáson a bennünk rejlő férfit és nőt egyaránt megmozdítjuk, hogy a nap fia és hold leánya egyesülhessen, és kiegyenlítődhessen bennünk. Nőiesebb és férfiasabb ászanákat egyaránt meghívunk gyakorlásunkba. Többek között csavarunk, légzőgyakorlatokat, mudrákat használunk és egyensúlyozunk. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A tanfolyam díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Május 31.-én, vasárnap 10.00-12.30-ig. Az ászanákat a testen keresztül végzed, de a tudat üdvéért. Most megvizsgálhatod, milyen hatása van a tudatra annak, mikor előrehajolsz, s látszólag bezárulsz. Tudsz-e helyet létrehozni ebben a testileg összezáródó helyzetben. Hogyan kell elpuhulni, ellágyulni belül ahhoz, hogy kívül egyre mélyebb előrehajlást tudj létrehozni?  Részvételi díj: 5.000.-Ft,  A workshopot tartja: Drimál István (IYENGAR© jóga és csikung oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra