Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Indul: 2015. szeptember 19.-én. A tanfolyam 6 hétvégétvesz igénybe, 100 órás képzés. A tanfolyam kitűnő lehetőséget kínál mindazoknak, akik fizikai és elméleti tudásukat egyaránt szeretnék elmélyíteni. Célunk, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a jóga filozófiai, történeti, anatómiai, hátterébe. Megismerkedjenek relaxációs, meditációs technikákkal. Elsajátíthassanak, és otthoni körülmények között is magabiztosan gyakorolhassanak pranajama, satkarma és egyéb stressz oldó gyakorlatokat. Szeretnénk a résztvevőket kísérni, vezetni az önmegismerés útján, és elérni, hogy a jóga olyan természetes részévé váljon életüknek, mint a reggeli fogmosás. A Tanfolyam díja:118.000 Ft (+ Áfa). Részletfizetés lehetséges! A tanfolyam vezetője: Bogdán Brigi (Hatha jóga és Kismama jóga oktató); Segédoktató: Drimál István (Iyengar jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Táborok

Időpont: 2015. augusztus 14-15-16. Helyszín: Naptanya, Zebegény. Brigi és István összeadják erőiket és tudásukat, hogy egy táborban tapasztalhasd meg a jóga ászana két fontos szempontját: a pontosítás művészete találkozik az elengedő, figyelmed befelé terelő lazítással. Három napos elvonulásra hívunk, ahol az egyes napokat tematikusan az előrehajlásnak, hátrahajlásnak, csavarásnak szenteljük napi négy gyakorlással. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató) és Drimál István ( IYENGAR© Jóga és Csikung oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Már 7 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 

Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "ÚJ WEBOLDAL!
Államilag nyílvántartott jóga oktatóképzésekről bővebben itt:
 Naliní Női Jóga a facebook-on!
Katt ide:
 


Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.  
Oktatóképzések

A YOGA ALLIANCE által nyilvántartott és elismert Jóga Oktatóképzéseket indítunk! Szakmailag ellenőrzött jógaoktató képzéseket, programokat, oktatási módszereket és infrastrukturális feltételeket kínálunk, amelyek egyedi koncepció alapján kerültek kifejlesztésre, rugalmasan kezelhetők a résztvevők képességeihez, elvárásaihoz, igényeihez igazodva, továbbá, amelyek támogatják a megszerzett kompetenciák gyakorlatban történő alkalmazását. Tájékozodj és válaszd a minőséget! A PADMA Jógastúdió 14 év tapasztalatával segíti döntésedet!
Jelentkezés a tanfolyamra


NALINÍ® Női jóga oktatóképzés indul 2015. szeptember 05-énA tanfolyam két féléves, 330 órás. A képzés nemzetközileg elismert! Magyarország első és legátfogóbb Női jóga oktatóképzése. A Naliní Női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. A női jóga speciális területén komplett képzést nyújt a program. A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató, Női életmód tanácsadó). Már lehet rá jelentkezni!
Jelentkezés a tanfolyamra