Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

2017. április 1.-én szombaton, Naliní Női jóga Napot rendezünk, ahol két teremben várjuk a résztvevőket ingyenes Női programokkal. A nagy teremben a foglalkozások ingyenesek, a kisteremben az előadások adományosak (ajánlott adomány 1.500 Ft/fő)! Női teával, ajándékkal és 10 %-os bérlet vásárlási, tanfolyam befizetési lehetőséggel és jógaeszköz vásárlási kedvezménnyel várjuk a jógázni vágyókat. Meghívott vendégelőadók: Árvai Nóra; Bernád Ilona; Mihályfi Márta; Kovács Gyöngyi Naliní. 
Jelentkezés a tanfolyamra


Indulnak két időpontban: 10 alkalmas tanfolyam 2017. április 4-én, keddenként 17.30-19.00-ig és 10 alkalmas tanfolyam 2017. április 4-én, keddenként 19.00-20.30-ig. A tanfolyamok témája: Párkapcsolati dinamika, fejlődéselmélet. Beszélgetünk a Párkapcsolatok dinamikájáról, fejlődéselméletéről. Egy párkapcsolatban az egyik legfontosabb pillanat az első találkozás. A párod a legnagyobb szövetségesed, és a párkapcsolat az élet egyeteme. Miért laposodik el a párkapcsolat, miért szűnik meg a szexualitás? Mi van a szerelem után? Szerelem hormon, összetartozást erősítő hormon, hormonok a szexualitásban. Minden héten, egy elméleti összefoglalót és házi feladatot kapnak a résztvevők! A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. A jelentkezők száma korlátozott. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, Okleveles Jógaoktató, a Nemzetközi Vörös Sátor mozgalom Aktivátora)
Jelentkezés a tanfolyamra


10 alkalmas tanfolyam indul 2017. április 5.-én, szerdánként 18.15-20.00-ig. Téma: Az érzelmek. Azoknak ajánlom a tanfolyamot, akiket érdekel, hogyan tanulhatunk meg helyesen bánni az érzéseinkkel és az érzékenységünkkel, hogy azok visszanyerjék helyüket a mindennapi életben. Amíg kitérünk saját érzéseink elől, addig nem nyílik lehetőségünk arra, hogy átalakítsuk, transzformáljuk őket. Mi nők érzelmi alapon működünk, az érzéseink minden esetben útmutatások bensőnk felé. Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk. Mivel az órákon haladó gyakorlatok lesznek, ezért azoknak ajánlott a középhaladó óra, akik legalább félévet jártak kezdő Naliní Női jóga tanfolyamra. A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. A jelentkezők száma korlátozott. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, Okleveles Jógaoktató, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom Aktivátora) Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján.
Jelentkezés a tanfolyamra


Jóga 100-on innen, 50-en túl. 6 alkalmas tanfolyam indul 2017. április 25.-én, keddenként 13.00-14.30-ig. Ha úgy érzed rád nehezednek az évek, nehéz a mozgás, próbáld ki hogy lehet könnyebb?! Ahogy telnek az évek,úgy válik a testmozgás egyre fontosabbá. A jógagyakorlás bármikor elkezdhető, nem szükséges semmiféle mozgásos előképzettség. Az órák menete igazodik a résztvevők alkati sajátosságaihoz. a jóga gyakorlása nem harc az idő ellen, hanem a testünk, önvalónk újra felfedezésének csodás lehetősége. Éld meg frissebben, könnyedebben a következő 50 évet. A tanfolyam kezdőknek szól, problémákkal küzdőknek, vagy azokat megelőzni vágyóknak. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Tartja: Márti (Hatha jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Jóga 100-on innen, 50-en túl. 6 alkalmas tanfolyam indul 2017. április 27.-én, csütörtökönként 13.30-15.00-ig. Ha úgy érzed rád nehezednek az évek, nehéz a mozgás, próbáld ki hogy lehet könnyebb?! Ahogy telnek az évek,úgy válik a testmozgás egyre fontosabbá. A jógagyakorlás bármikor elkezdhető, nem szükséges semmiféle mozgásos előképzettség. Az órák menete igazodik a résztvevők alkati sajátosságaihoz. a jóga gyakorlása nem harc az idő ellen, hanem a testünk, önvalónk újra felfedezésének csodás lehetősége. Éld meg frissebben, könnyedebben a következő 50 évet. A tanfolyam kezdőknek szól, problémákkal küzdőknek, vagy azokat megelőzni vágyóknak. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Tartja: Márti (Hatha jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Április 1-én szombaton, Naliní Női jóga Napot rendezünk, ahol két teremben várjuk a résztvevőket ingyenes Női programokkal.

Meghívott vendégelőadók: Árvai Nóra; Bernád Ilona; Mihályfi Márta; Kovács Gyöngyi Naliní Részletes program:
 
Nagyterem
9.00 FlatCore - Hasizom erősítő tréning - F. Kriszta
10.00 A nő természete - női jógagyakorlás - F. Kriszta
11.00 Naliní Női jóga - Gyöngyi
12.00 Áramlás, a női minőség - F. Kriszta
13.00 Astanga jóga - Timi
14.00 Csípő nyitó jóga - Anita
15.00 Yin jóga - Anita
16.00 A tökéletlenség ajándékai - női jógagyakorlás - Blanka
17.00 Hatha jóga - Marika
18.00 Kismama jóga - Szilvi
 
Kisterem
9.00-11.00 Női szertartások, átmeneti rítusok
- Mihályfi Márta előadása
11.00-13.00 Az Endometriózisról új szemszögből
– Árvai Nóra előadása
13.00-15.00 Egészséges női életmód
– Kovács Gyöngyi Naliní előadása
15.00-17.00 Gyermekáldás, életadás, természetes szülés-születés a magyar néphagyományban
– Bernád Ilona előadása
 
A nagy teremben a foglalkozások ingyenesek, a kisteremben az előadások adományosak (ajánlott adomány 1.500 Ft/fő)!
Női teával, ajándékkal és 10 %-os bérlet vásárlási, tanfolyam befizetési lehetőséggel és jógaeszköz vásárlási
kedvezménnyel várjuk a jógázni vágyókat. Kérjük, hogy a foglalkozásokra hozz magaddal kényelmes gyakorlóruhát. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatóak.
Várunk mindenkit szeretettel!

Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.
 
Már 8 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 
Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "

  

 

Oktatóképzések

Indul 2017. május 19-én. A tanfolyam 2X10 nap, 330 órás képzés. Helyszíne Kolozsvár, Erdély. A  Padma Jógastúdió és a Gandhi Spirituális Központ szervezésében Naliní Női jóga oktatóképzés indul Kolozsváron - Yoga Alliance által elismert nemzetközi RYT 200 végzettség! A képzés két nyelven folyik (magyar és román) tolmácsolással. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, Okleveles Jógaoktató).
Jelentkezés a tanfolyamra


NEMZETKÖZILEG ELISMERT KÉPZÉS!!! A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni nincs időponthoz kötve. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 15 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A képzés során az elméleti ismereteket otthon saját tempóban, míg a gyakorlati részt személyes konzultációban, magánórában, előre egyeztetett időpontban végzik el a hallgatók. A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra

Workshopok

Függőségtől az intimitásig, workshop a párkapcsolatok fejlődéséről. 2017. április 8.-án, szombaton 9.00-16.00-ig. Jóga és mozgásos sajátélmény gyakorlatok által ismerheted meg a női és férfi szerepek, a párkapcsolatok evolúcióját. Ez a workshop egy meghívás arra, hogy ráláss a saját egyéni fejlődésedre, valamint jelenlegi és korábbi kapcsolataidra. Minimum 10 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. 10% kedvezmény a Padma Jógastúdióban végzett oktatóknak és pároknak. A workshopot vezeti: Herold Enikő – jóga oktató és coach
Jelentkezés a tanfolyamra