Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Az emésztőrendszer teljes tisztítása. Június 3.-án, pénteken 10.00-14.00-ig. A délelőtt folyamán megtanuljuk a mozgássor kivitelezését, elvégezzük a teljes átmosást a mozgássor segítségével. 45 perces relaxációval és a speciális ebéd elfogyasztásával zárjuk a programot.  A részvételi díj: 8.000 Ft jelentkezni lehet 50 % előleg befizetésével a recepción. Maximum 4 fő a csoport létszáma! A foglalkozást tartja: Lehrreich Márti (kismama jóga- baba-mama jóga-, hatha jóga, gerinc jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.
 
Már 8 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 
Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "

  

 

Oktatóképzések

2 napos továbbképzés Kismama Jóga Oktatóknak. Indul június 11-12.-én. A várandósság útja rögös, és mivel rengeteg benne a buktató, gyakran a kismamajóga órákon olyan titkokra kerül fény, amire reagálni kell. A bizalom kialakítása a kismamával hosszú folyamat, ezért javasolt minél szélesebb skálán megadni azt a támogatást, információáramoltatást, amire a jövendőbeli anyának szüksége van. A képzésre 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 6 fővel indul. A képzés díja: 30.000 Ft, a Padma Jógastúdióban végzett Kismama Jóga Oktatóknak 25.000.-Ft. Tartja: Dézsi Réka (CD,BDT DONA dúla-tréner)
Jelentkezés a tanfolyamra


NEMZETKÖZILEG ELISMERT KÉPZÉS!!! A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni nincs időponthoz kötve. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 14 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam díja: 199.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! A képzés során az elméleti ismereteket otthon saját tempóban, míg a gyakorlati részt személyes konzultációban, magánórában, előre egyeztetett időpontban végzik el a hallgatók. A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra

Táborok

A tábor időpontja: 2016. július 15-17-ig. Beszélgetünk az egészséges női életmódról, és az esetleges betegségek tudatalatti kiváltó okairól, a női szerepekről, a női lét ciklikusságáról, a női érzelmek kezeléséről, a nő párkapcsolati szerepéről, a szexualitásról, stb. Sokat jógázunk, kirándulunk, nevetünk. Részvételi díj: 34.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Jelentkezni lehet július 1.-ig, 50% előleg befizetésével a recepción. A tábor minimum 10 fővel, maximum 23 fővel lesz megtartva. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim Torna tréner, Női életmód tanácsadó)
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

A worksop időpontja június 4-5.-én, szombat-vasárnap 9.00-16.00-ig. A kétnapos workshopon a Spiráldinamika színes – szimbolikus módszerével nézünk rá az emberi és társadalmi fejlődésre. Ez a program egy meghívó a nézőpontod újragondolására, újraszínezésére. A hétvége díja 25.000 Ft, minimum 10 fővel indul.Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Korai foglalási kedvezmény május 13.-ig: 20.000 Ft. 10% kedvezmény a Padma Jógastúdióban végzett tanároknak. A workshopot vezeti: Herold Enikő – jóga tanár, képződő coach  
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul május 28.-án és június 25.-én szombaton, 9.30-14.00-ig. Szeretettel várok minden olyan párt, aki széleskörű felvilágosítást szeretne kapni a szülés-születés folyamatáról, különböző szülést "segítő" kórházi beavatkozásokról. Célom, hogy a szülésélmény mind a mamának, mind pedig a papának és persze a babának is szép élmény legyen kórházi körülmények között is! A workshopon a 32. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 8 párral indul. Részvételi díj: 7.500 Ft. Tartja: Kiss Kriszta (kismama jóga oktató, kineziológus, kismamarelax, dúla, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


A workshop időpontja: 2016. július 2-3. szombat és vasárnap 9:00-16:00-ig. A szavaiddal hatsz és teremtesz. Kapcsolatokat és ezáltal életminőséget. A szavaidnak ereje van. Használd őket tudatosan! A kétnapos workshopon: A Tiszta Kommunikáció módszerével és gyakorlatával ismerkedhetsz meg. Ajánljuk neked ezt a workshopot, ha: szeretnéd megtanulni a játszmamentes kommunikációt, A hétvége díja 25.000 Ft, minimum 10 fővel indul.Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Korai foglalási kedvezmény június 10-ig: 20.000 Ft. 10% kedvezmény a Padma Jógastúdióban végzett tanároknak. A workshopot vezeti: Herold Enikő – jóga tanár, képződő coach
Jelentkezés a tanfolyamra


Július 8. péntek: A saját Vörös Sátrad, július 9. szombat: Kapcsolatfelvétel a Nőági Őseiddel, július 10 vasárnap: Legyél Te is Vörös Sátor Facilitátor.Tegyél szert gyakorlati készségekre és módszerekre. Tanuld meg, miként tarthatsz Te is Vörös Sátrat! Szerezz Te is képesítést és légy egy világmozgalom részese! Keltsd újból életre a Vörös Sátor hagyományát! Bátorítsd lányodat és mostani fiatal lányokat! Csatlakozz a Vörös Sátor Mozgalomhoz. A workshop facilitátora: DeAnna L'am, a Menstruációs Mozgalom nemzetközileg elismert úttörője. A “Méhlátnok”, ahogy sokan nevezik, aki 25 éve inspirál és változtat életsorsokon, asszonyok és lányok tanítója. (Részletekért kattints a címre.)
Jelentkezés a tanfolyamra