Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Jóga 100-on innen, 50-en túl. 3 alkalmas tanfolyam indul szeptember 3.-án, csütörtökönként 13.30-15.00-ig. Ha úgy érzed rád nehezednek az évek, nehéz a mozgás, próbáld ki hogy lehet könnyebb?! Ahogy telnek az évek,úgy válik a testmozgás egyre fontosabbá. A jógagyakorlás bármikor elkezdhető, nem szükséges semmiféle mozgásos előképzettség. Az órák menete igazodik a résztvevők alkati sajátosságaihoz. a jóga gyakorlása nem harc az idő ellen, hanem a testünk, önvalónk újra felfedezésének csodás lehetősége. Éld meg frissebben, könnyedebben a következő 50 évet. A tanfolyam kezdőknek szól, problémákkal küzdőknek, vagy azokat megelőzni vágyóknak. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Részvételi díj: 6.750 Ft, nyugdíjas igazolvánnyal kedvezményesen:  4.755 Ft, alkalmanként 2.300 Ft. . Tartja: Ilona (Hatha jóga oktató és Pilates oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Jóga 100-on innen, 50-en túl. 6 alkalmas tanfolyam indul szeptember 15.-én, keddenként 13.00-14.30-ig. Ha úgy érzed rád nehezednek az évek, nehéz a mozgás, próbáld ki hogy lehet könnyebb?! Ahogy telnek az évek,úgy válik a testmozgás egyre fontosabbá. A jógagyakorlás bármikor elkezdhető, nem szükséges semmiféle mozgásos előképzettség. Az órák menete igazodik a résztvevők alkati sajátosságaihoz. a jóga gyakorlása nem harc az idő ellen, hanem a testünk, önvalónk újra felfedezésének csodás lehetősége. Éld meg frissebben, könnyedebben a következő 50 évet. A tanfolyam kezdőknek szól, problémákkal küzdőknek, vagy azokat megelőzni vágyóknak. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Részvételi díj: 13.500 Ft, nyugdíjas igazolvánnyal kedvezmény:  9.500 Ft, alkalmanként 2.300 Ft. Tartja: Márti (Hatha jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


10 alkalmas tanfolyam indul szeptember 19-én, szombatonként 16.30-18.00-ig. Téma: A harmónia és kiegyensúlyozottság. Bármely életszakaszban tart is az életünk Női lelkünk mindig a harmóniát és ez egyensúlyt keresi. A tanfolyam a Nalini női jóga módszerével a harmóniát és a kiegyensúlyozottságot segíti megtalálni életünk különböző szerepei között,.Mind e mellett kiemelten foglalkozunk női szerveink egészségével, kondicionálásával. A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.  A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 19.450 Ft. Tartja: Balatoni Marika (Naliní Női jógaoktató és Hatha jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indulnak két időpontban 12 alkalmas tanfolyam szeptember 22.-én, keddenként 17.30-19.00-ig és 12 alkalmas tanfolyam szeptember 22.-én, keddenként 19.00-20.30-ig. A tanfolyam témája a stressz hatása a női testre és lélekre. Női szempontból járjuk körbe a stressz témáját. A mai felgyorsult világban elengedhetetlen, hogy foglalkozzunk a feszültségek oldásával, hiszen számos betegség, ezen belül női probléma alapja a stresszes élet. Beszélgetünk a stressz reakciókról, megküzdési stratégiákról, a női és férfi stressz folyamatokról, a 3 női stressz területről, végig veszünk különböző stresszoldó technikákat, relaxációs-mélyrelaxációs gyakorlatokat. A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 23.340 Ft. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, leendő Jógaterapeuta)
Jelentkezés a tanfolyamra


12 alkalmas tanfolyam indul szeptember 23.-án, szerdánként 18.30-20.00-ig. A tanfolyam témája a stressz hatása a női testre és lélekre. (Haladó gyakorlatokkal). Minden alkalommal beszélgetünk az adott témáról, és ennek megfelelően jógázunk. A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 23.340 Ft. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó) Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. 
Jelentkezés a tanfolyamra


12 alkalmas tanfolyam indul szeptember 23.-án, szerdánként 9.00-10.30-ig. Női szempontból járjuk körbe a stressz témáját. A mai felgyorsult világban elengedhetetlen, hogy foglalkozzunk a feszültségek oldásával, hiszen számos betegség, ezen belül női probléma alapja a stresszes élet. Beszélgetünk a stressz reakciókról, megküzdési stratégiákról, a női és férfi stressz folyamatokról, a 3 női stressz területről, végig veszünk különböző stresszoldó technikákat, relaxációs-mélyrelaxációs gyakorlatokat.  Részvételi díj: 23.340 Ft. Tartja: Fekete Kriszta (Babás jóga, Naliní női jóga oktató a FlatCore módszer kidolgozója)
Jelentkezés a tanfolyamra


Tanfolyam indul szeptember 24.-én csütörtökönként 11.30-13.00-ig és szeptember 25.-én péntekenként 9.30-11.00-ig.  Ez a relaxáció egy csodálatos lehetőséget ad arra, hogy a kismama még meg nem született kisbabáját körbeölelje szeretetével. A relaxáció alatt oldódnak a várandóssággal kapcsolatos félelmek, szorongások, stabilizálódnak a hangulatingadozások. A tanfolyam 3 alkalmas (12-40. hétig). A tanfolyam minimum 5 fővel indul.  Részvételi díj: 5.300 Ft. A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével. Tartja: Kiss Kriszta (kineziológus, kismamarelax, bach-virágterápia, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul: 2016. februárjában. A tanfolyam 6 hétvégétvesz igénybe, 100 órás képzés. A tanfolyam kitűnő lehetőséget kínál mindazoknak, akik fizikai és elméleti tudásukat egyaránt szeretnék elmélyíteni. Célunk, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a jóga filozófiai, történeti, anatómiai, hátterébe. Megismerkedjenek relaxációs, meditációs technikákkal. Elsajátíthassanak, és otthoni körülmények között is magabiztosan gyakorolhassanak pranajama, satkarma és egyéb stressz oldó gyakorlatokat. Szeretnénk a résztvevőket kísérni, vezetni az önmegismerés útján, és elérni, hogy a jóga olyan természetes részévé váljon életüknek, mint a reggeli fogmosás. A Tanfolyam díja:118.000 Ft (+ Áfa). Részletfizetés lehetséges! A tanfolyam vezetője: Bogdán Brigi (Hatha jóga és Kismama jóga oktató); Segédoktató: Drimál István (Iyengar jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

 
Padma Nyílt Nap
2015. szeptember 13. Vasárnap
Minden évben hagyományosan nyílt nappal várjuk a szeptember elejei programjaink indulásának kezdetén a jóga és a jógastúdió egyéb programjai iránt érdeklődőket. Ezen a Szeptember 13.-i vasárnapon színes programmal mutatkoznak be oktatóink. Megjelenik szinte minden az ősz folyamán induló foglalkozás, és ízelítőt kapva a különböző tanárok stílusából, óráiból, és a különböző típusú foglalkozások tartalmából, könnyebben eldöntheted, melyik tanfolyamra, órára járj az őszi időszakban. A nálunk először járók pedig betekintést nyerhetnek abba a széleslátókörű világba, amit a Padma Jógastúdió képvisel a magyarországi jógaoktatás területén.
 
Részletes program:

Nagyterem
  9.00 Napindító jóga - Brigi
10.00 Intimtorna - Gyöngyi
11.00 Naliní Női Jóga - Gyöngyi
12.00 Tai chi - Roland
13.00 Iyengar jóga - István
14.00 Ashtanga jóga - Timi
15.00 Hatha jóga - Brigi
16.00 Flatcore-Hasizom regeneráció - F. Kriszta
17.00 Tibeti hangtálas relaxáció - Kata
 
Kisterem
  9.00 Kismama jóga - Kriszta
10.00 Kismama relaxáció - Kriszta
11.00 Babás jóga - Márti
12.00 Yin jóga - K. Kriszta
13.00 Aranykor jóga - Márti
14.00 Pilates - Mónika
15.00 Babamasszázs - Anikó
16.00 Stresszoldás hatha jógával - Brigi
17.00 Gerinctorna - Réka

Gyógyteával, ajándékokkal, 15%-os kedvezményes bérlet vásárlási és tanfolyam-befizetési lehetőséggel, valamint jógatermék vásárlási kedvezménnyel várjuk a jógázni vágyókat. (más kedvezménnyel nem összevonhatók) Szeretettel várunk minden érdeklődőt! A nyílt nap összes programja ingyenes. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. 

Már 7 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 


Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "


Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.  
Oktatóképzések

NALINÍ® Női jóga oktatóképzés indul 2015. szeptember 05-énA tanfolyam két féléves, 330 órás. A képzés nemzetközileg elismert! Magyarország első és legátfogóbb Női jóga oktatóképzése. A Naliní Női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. A női jóga speciális területén komplett képzést nyújt a program. A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató, Női életmód tanácsadó). Már lehet rá jelentkezni!
Jelentkezés a tanfolyamra


NEMZETKÖZILEG ELISMERT KÉPZÉS!!! A képzés időpontja 2015. október 17.-től. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 14 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 179.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

Indul: szeptember 26.-án, szombaton 9.00-16.00-ig. A szvara szanszkrit eredetű szó, amelynek a jelentése hang, hangjegy. Úgyszintén jelenti a levegő folyamatos áramlását az orrjáratokon keresztül. A Szvara jóga ősi tudománya több, mint tízezer évvel ezelőttről a Védikus periódus előtti időkből származik. A hajdan élt bölcsek és szentek titkos tudásaként tartották számon, akik intuitív módon kapták ezt a tudást az istenitől. Szvara jóga nem csak egy elmélet. Valójában a Szvara jóga csak gyakorlással sajátítható el teljes mélységében. A workshop díja: 12.000 Ft. Másik két Indu workshop-al együtt 22.000 Ft. Tartja: Dr Indu Arora (Indiai Ajurvédikus orvos, Jógaterapeuta)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul: szeptember 27.-én, vasárnap 14.00-17.00-ig. Holdüdvözlet sorozatának gyakorlásával a Hold és annak különleges energiái előtt tisztelgünk. A Holdhoz gazdag szimbólum anyag kapcsolódik és fantáziánkat is gyakran megtermékenyíti. A Telihold fázisában a legerősebb a Hold energiája és úgy tartjuk, hogy valami csoda erővel is bír. Az élet természetes ciklusához és ritmusához kötődik és összekapcsolódik az asszociációval, árnyékkal, egyensúllyal. A workshop díja: 6.500 Ft. Két félnapos workshop együtt 11.000 Ft, mindhárom workshop együtt 22.000 Ft. Tartja: Dr Indu Arora (Indiai Ajurvédikus orvos, Jógaterapeuta).
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul: szeptember 27.-én, vasárnap 10.00-13.00-ig. A nő élete telis tele van az egyik állapotból a másikba történő átalakulással és átmenettel. Mindegyik nagyon gyorsan történik. Mindannyian meg is küzdünk ezekkel és a legtöbbször ügyet sem vetünk a szükségleteinkre, vágyainkra és saját magunkra. Ez workshop minden olyan nőnek szól, aki éppen küzd vagy valaha küzdött már ilyen átmenetiséggel, átalakulással. Tanuljuk meg a jógikus bölcsességet, ami segít bölcsen, tudatosan és egészségesen áthaladni ezeken a szakaszokon. A workshop díja: 6.500 Ft. Két félnapos workshop együtt 11.000 Ft, mindhárom workshop együtt 22.000 Ft. Tartja: Dr Indu Arora  (Indiai Ajurvédikus orvos, Jógaterapeuta).
Jelentkezés a tanfolyamra