Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Az órarendi foglalkozás időpontja április 16.-től csütörtökönként 8.30-9.30-ig. Erre a foglakozásra, korra, nemre, edzettségi állapotra való tekintet nélkül várok minden érdeklődőt, aki fontosnak tartja has és törzs izmainak karbantartását. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok) számtalan feladatot látnak el testünkben. A foglalkozások bérlettel látogathatóak! A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina (Babás Jóga oktató, Naliní® Női Jóga oktató, FlatCore módszer kidolgozója)
Jelentkezés a tanfolyamra


Szülés utáni első hat hét jógája. Június 9.-én kedden 13.00-14.30-ig. A női szervezet, a hasfal, a méh, a belső szervek regenerációja az első 6 hétben a történik a legintenzívebben, Amennyiben az édesanya vízszintes testhelyzetben tölti ideje nagy részét - gyermekágy- gyermekével az ágyban. A lehetséges gyakorlatokat, gyakorlatsorozatokat egy 90 perces foglalkozás keretében tanítjuk meg a családnak :) Jegyzetet kapnak róla. Szeretettel várjuk  a kismamákat, kispapákat a foglalkozásra még a szülés előtti időszakban. Fontos! Még a kismamaságod idejére tervezd a gyakorlatok megtanulását! Az egy alkalmas foglalkozás díja 2.100 Ft, jelentkezni lehet a recepción! A foglalkozás minimum 8 fővel indul el. Tartja: Lehrreich Márti (kismamajóga- baba-mama jóga-, hatha jóga, gerinc jóga oktató, -  és két kisgyermek édesanyja)
Jelentkezés a tanfolyamra


Tanfolyam indul június 11.-én csütörtökönként, 11.30-13.00-ig és június 5.-én péntekenként 9.30-11.00-ig.  Ez a relaxáció egy csodálatos lehetőséget ad arra, hogy a kismama még meg nem született kisbabáját körbeölelje szeretetével. A relaxáció alatt oldódnak a várandóssággal kapcsolatos félelmek, szorongások, stabilizálódnak a hangulatingadozások. A tanfolyam 3 alkalmas (12-40. hétig). A tanfolyam minimum 5 fővel indul.  Részvételi díj: 5.300 Ft. A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével. Tartja: Kiss Kriszta (kineziológus, kismamarelax, bach-virágterápia, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


Táborok

Időpont: 2015. július17-18-19. Helyszín: Naptanya, Zebegény. Sétálunk a harmatos fűben, felébresztjük a napot, légző gyakorlatokkal készítjük fel testünket a fizikai aktivitásra. Majd könnyed reggeli után jógázunk, pontosítunk, beállítunk. A délutáni pihenő után, a már megtanultakat összekötjük és áramlunk az ászanákkal. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét.  Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


A tábor időpontja: 2015. július 24-26-ig. Beszélgetünk az egészséges női életmódról, és az esetleges betegségek tudatalatti kiváltó okairól, a női szerepekről, a női lét ciklikusságáról, a női érzelmek kezeléséről, a nő párkapcsolati szerepéről, a szexualitásról, stb. Sokat jógázunk, kirándulunk, nevetünk. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Jelentkezni lehet július 20-ig, 50% előleg befizetésével a recepción. A tábor minimum 10 fővel, maximum 19 fővel lesz megtartva. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim Torna tréner, Női életmód tanácsadó)
Jelentkezés a tanfolyamra


Időpont: 2015. augusztus 7-8-9. Helyszín: Naptanya, Zebegény. Brigi és István összeadják erőiket és tudásukat, hogy egy táborban tapasztalhasd meg a jóga ászana két fontos szempontját: a pontosítás művészete találkozik az elengedő, figyelmed befelé terelő lazítással. Három napos elvonulásra hívunk, ahol az egyes napokat tematikusan az előrehajlásnak, hátrahajlásnak, csavarásnak szenteljük napi négy gyakorlással. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató) és Drimál István ( IYENGAR© Jóga és Csikung oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Kezd a nyarat jógával!
Nyárindító bérletakció!!!

Június 1-5-ig minden 4, 8 és 12 alkalmas bérlet 15% kedvezménnyel vásárolható meg.
(Más kedvezménnyel nem összevonható.)

ÚJ WEBOLDAL!
Államilag nyílvántartott jóga oktatóképzésekről bővebben itt:
 

Naliní Női Jóga a facebook-on!
Katt ide:
 

Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.  
Oktatóképzések

A NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL által nyilvántartott és felügyelt Jóga Oktatóképzéseket indítunk! Szakmailag ellenőrzött jógaoktató képzéseket, programokat, oktatási módszereket és infrastrukturális feltételeket kínálunk, amelyek – a vonatkozó jogszabályok által megengedett lehetőségekhez mérten – egyedi koncepció alapján kerültek kifejlesztésre, rugalmasan kezelhetők a résztvevők képességeihez, elvárásaihoz, igényeihez igazodva, továbbá, amelyek támogatják a megszerzett kompetenciák gyakorlatban történő alkalmazását. Tájékozodj és válaszd a minőséget! A PADMA Jógastúdió 14 tapasztalatával segíti döntésedet!
Jelentkezés a tanfolyamra


NEMZETKÖZILEG ELISMERT ÉS ÁLLAMILAG NYILVÁNTARTOTT KÉPZÉS!!! A képzés időpontja 2015. július 18-tól augusztusl 2.-igMagyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 14 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 185.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra


NALINÍ® Női jóga oktatóképzés indul 2015. szeptember 05-énA tanfolyam két féléves, 330 órás. A képzés nemzetközileg elismert és államilag nyilvántartott felnőttképzés! Magyarország első és legátfogóbb Női jóga oktatóképzése. A Naliní Női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. A női jóga speciális területén komplett képzést nyújt a program. A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató, Női életmód tanácsadó). Már lehet rá jelentkezni!
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

Indul: május 31.-én vasárnap 10.00-13.00-ig. A foglalkozáson a bennünk rejlő férfit és nőt egyaránt megmozdítjuk, hogy a nap fia és hold leánya egyesülhessen, és kiegyenlítődhessen bennünk. Nőiesebb és férfiasabb ászanákat egyaránt meghívunk gyakorlásunkba. Többek között csavarunk, légzőgyakorlatokat, mudrákat használunk és egyensúlyozunk. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A tanfolyam díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Május 31.-én, vasárnap 10.00-12.30-ig. Az ászanákat a testen keresztül végzed, de a tudat üdvéért. Most megvizsgálhatod, milyen hatása van a tudatra annak, mikor előrehajolsz, s látszólag bezárulsz. Tudsz-e helyet létrehozni ebben a testileg összezáródó helyzetben. Hogyan kell elpuhulni, ellágyulni belül ahhoz, hogy kívül egyre mélyebb előrehajlást tudj létrehozni?  Részvételi díj: 5.000.-Ft,  A workshopot tartja: Drimál István (IYENGAR© jóga és csikung oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul: június 13.-án, szombaton 13.00-16.00-ig. Ha keresed a helyedet a világban, mint Nő. Ha nem tudsz kiteljesedni. Ha nem tudod megélni, ami benned van, esetleg nem mered. Ha nem tudsz Hinni, Bízni magadban. Ha Támogatásra van szükséged, hogy megtaláld az Igazi Nőt ott legbelül. Ha nem tudsz Kapcsolódni emberekkel. Ha nincs megtartó Erő, amely végigvisz, hogy végre Az lehess, Aki valójában vagy. Beszélgetünk Együtt, Önmagunkért, Egymásért...
A workshop minimum 8 fővel indul. Részvételi díj: 5.000 Ft. Tartja: Hidvégi Andrea (Nemzetközi Pilates oktató, M.A.T. program kidolgozója)
Jelentkezés a tanfolyamra


A workshop indul: június 20.-án szombaton 10.00-13.00-ig. Az óráim elején gyakran felteszem a kérdést :” Van valami kívánság mára?” Megtanultam, hogy óvatosan kell bánnom ezzel a kérdéssel, ha tovább szeretnénk haladni az órán, mert az esetek 90%-ban a válasz : „mellkas, váll, hát” Mondhatni tehát, hogy az igényből fakadóan született meg a workshop ötlete. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A tanfolyam díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul június 28.-án vasárnap, 10.00-14.30-ig. Szeretettel várok minden olyan párt, aki széleskörű felvilágosítást szeretne kapni a szülés-születés folyamatáról, különböző szülést "segítő" kórházi beavatkozásokról. Célom, hogy a szülésélmény mind a mamának, mind pedig a papának és persze a babának is szép élmény legyen kórházi körülmények között is! A workshopon a 32. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 6 fővel indul. Részvételi díj: 5.300 Ft. Tartja: Kiss Kriszta (kismama jóga oktató, kineziológus, kismamarelax, dúla, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra