Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Indul: 2016. februárjában. A tanfolyam 6 hétvégétvesz igénybe, 100 órás képzés. A tanfolyam kitűnő lehetőséget kínál mindazoknak, akik fizikai és elméleti tudásukat egyaránt szeretnék elmélyíteni. Célunk, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a jóga filozófiai, történeti, anatómiai, hátterébe. Megismerkedjenek relaxációs, meditációs technikákkal. Elsajátíthassanak, és otthoni körülmények között is magabiztosan gyakorolhassanak pranajama, satkarma és egyéb stressz oldó gyakorlatokat. Szeretnénk a résztvevőket kísérni, vezetni az önmegismerés útján, és elérni, hogy a jóga olyan természetes részévé váljon életüknek, mint a reggeli fogmosás. A Tanfolyam díja:118.000 Ft (+ Áfa). Részletfizetés lehetséges! A tanfolyam vezetője: Bogdán Brigi (Hatha jóga és Kismama jóga oktató); Segédoktató: Drimál István (Iyengar jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Nálunk már December 1.-től Karácsony lesz!
Minden decemberben vásárolt jógabérlethez plusz 2 alkalmat ajándékba adunk!
Várunk szeretettel decemberben is a Padma Jógastúdióban.
 
Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.
 
AJÁNDÉK ÖTLET KARÁCSONYRA
Hangfürdőt karácsonyra!
Roham tempóban közeledik a karácsony! Ha nincs ötleted mit ajándékozz, különleges, egyedi és hasznos ajándék a HANGFÜRDŐ bérlet! Ajándékozz egy óra pihenést szeretteidnek!
Most a 4 x 1 órás HANGFÜRDŐ bérlet akciós áron: 6.000 Ft
A bérlet lejárati ideje: 2016. február 29.
A HANGFÜRDŐ időpontja: szerdánként 20-21 óráig


Már 7 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 

Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "

  
Oktatóképzések

NALINÍ® Női jóga oktatóképzés indul 2016. február 27.-énA tanfolyam két féléves, 330 órás. A képzés nemzetközileg elismert! Magyarország első és legátfogóbb Női jóga oktatóképzése. A Naliní Női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. A női jóga speciális területén komplett képzést nyújt a program. A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató, Női életmód tanácsadó). Már lehet rá jelentkezni!
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

Advent 2. hétvégéjén december 5.-én, szombaton 14-16 óráig. Természetünkből adódóan sokfelé tudunk és szoktunk figyelni, és a “sokban” hagyjuk magunkat elveszni. Így Karácsony előtt ez az állapot fokozódik. És tudatosítsuk, hogy a Kevesebb néha Több. Innen született meg ez a gondolat, hogy adjunk magunknak egy kis időt, a megállásra, az elcsendesedésre, a befelé fordulásra, hogy az ünnepeket úgy éljük meg, ahogy azt érdemes, nyugodtan, békében és csendben. Jelentkezni a stúdió recepción lehet, előleg befizetésével. Részvételi díj: kedvezményes 2.000 Ft. A jelentkezők száma korlátozott, minimum 8 fővel indul. Tartja Fehér Zsuzsa (körtánc oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


A workshop időpontja: december 5. szombat 10.00-13.00-ig. A három órás foglalkozás középpontjába a stabilitás és biztonság témakörét állítjuk. Jóga ászanákkal, vizualizációs technikákkal és légzőgyakorlatok segítségével járjuk körbe a témát. Erősítjük és ápoljuk gyökereinket, hiszen ahhoz, hogy fejlődhessünk és előreléphessünk stabil alapokra van szükség. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A workshop díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató, alternatív mozgás és masszázs terapeuta)
Jelentkezés a tanfolyamra


December 6.-án vasárnap, 9 órától 17 óráig. Milyen jó lenne, ha meg tudnád magad ajándékozni Mikulás napján! Erre lesz lehetőséged december 6-án a család és személyiség állítás napon Porkoláb Ildikóval itt a jógastúdióban. Ha keresed önmagad, ha jó lenne végre igazán tartozni valakihez. Ha családra, gyermekre, olyan munkára vágysz, amiben kiteljesedhetsz, akkor szeretettel várunk, itt a helyed. A workshop díja állítóknak 12.000 Ft, (segítőknek ingyenes) minimum 6 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. A foglalkozást tartja: Porkoláb Ildikó (Csaladállító, asztrológus, coach)
Jelentkezés a tanfolyamra

A workshop időpontja: december 12. szombat 10.00-13.00-ig. A szárnyaláshoz több kell, mint pusztán a szárnyak megléte. Szükséges hozzá hit és bizalom. El kell hinned, hogy képes vagy rá és bíznod kell magadban, hogy meg tudod csinálni, valamint fel kell ismerni a kötöttséged okait. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A workshop díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató, alternatív mozgás és masszázs terapeuta)
Jelentkezés a tanfolyamra