Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Szülés utáni első hat hét jógája. Október 21.-én szerdán 13.00-14.30-ig. A női szervezet, a hasfal, a méh, a belső szervek regenerációja az első 6 hétben a történik a legintenzívebben, Amennyiben az édesanya vízszintes testhelyzetben tölti ideje nagy részét - gyermekágy- gyermekével az ágyban. A lehetséges gyakorlatokat, gyakorlatsorozatokat egy 90 perces foglalkozás keretében tanítjuk meg a családnak :) Jegyzetet kapnak róla. Szeretettel várjuk  a kismamákat, kispapákat a foglalkozásra még a szülés előtti időszakban. Fontos! Még a kismamaságod idejére tervezd a gyakorlatok megtanulását! Az egy alkalmas foglalkozás díja 2.100 Ft, jelentkezni lehet a recepción! A foglalkozás minimum 8 fővel indul el. Tartja: Lehrreich Márti (kismamajóga- baba-mama jóga-, hatha jóga, gerinc jóga oktató, -  és két kisgyermek édesanyja)
Jelentkezés a tanfolyamra


Hétvégi tanfolyami időpont: 11 órás tanfolyam. Október 24-25. szombaton és vasárnap 9.00-14.30. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní. Jelentkezni kizárólag 5.000 Ft előleggel a recepción lehet. A tanfolyam teljes összege 25.000 Ft.  A tanfolyam min. 8 fővel indul. KEDVEZMÉNY!!! A résztvevők ajándék kupont kapnak a tanfolyamon, ami érvényes egy jógafoglalkozásra.
Jelentkezés a tanfolyamra


Tanfolyam indul október 30.-án péntekenként 9.30-11.00-ig. Ez a relaxáció egy csodálatos lehetőséget ad arra, hogy a kismama még meg nem született kisbabáját körbeölelje szeretetével. A relaxáció alatt oldódnak a várandóssággal kapcsolatos félelmek, szorongások, stabilizálódnak a hangulatingadozások. A tanfolyam 3 alkalmas (12-40. hétig). A tanfolyam minimum 5 fővel indul.  Részvételi díj: 5.300 Ft. A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével. Tartja: Kiss Kriszta (kineziológus, kismamarelax, bach-virágterápia, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


Jóga 100-on innen, 50-en túl. 6 alkalmas tanfolyam indul november 3.-án, keddenként 13.00-14.30-ig. Ha úgy érzed rád nehezednek az évek, nehéz a mozgás, próbáld ki hogy lehet könnyebb?! Ahogy telnek az évek,úgy válik a testmozgás egyre fontosabbá. A jógagyakorlás bármikor elkezdhető, nem szükséges semmiféle mozgásos előképzettség. Az órák menete igazodik a résztvevők alkati sajátosságaihoz. a jóga gyakorlása nem harc az idő ellen, hanem a testünk, önvalónk újra felfedezésének csodás lehetősége. Éld meg frissebben, könnyedebben a következő 50 évet. A tanfolyam kezdőknek szól, problémákkal küzdőknek, vagy azokat megelőzni vágyóknak. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Részvételi díj: 13.500 Ft, nyugdíjas igazolvánnyal kedvezmény:  9.500 Ft, alkalmanként 2.300 Ft. Tartja: Márti (Hatha jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul: 2016. februárjában. A tanfolyam 6 hétvégétvesz igénybe, 100 órás képzés. A tanfolyam kitűnő lehetőséget kínál mindazoknak, akik fizikai és elméleti tudásukat egyaránt szeretnék elmélyíteni. Célunk, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a jóga filozófiai, történeti, anatómiai, hátterébe. Megismerkedjenek relaxációs, meditációs technikákkal. Elsajátíthassanak, és otthoni körülmények között is magabiztosan gyakorolhassanak pranajama, satkarma és egyéb stressz oldó gyakorlatokat. Szeretnénk a résztvevőket kísérni, vezetni az önmegismerés útján, és elérni, hogy a jóga olyan természetes részévé váljon életüknek, mint a reggeli fogmosás. A Tanfolyam díja:118.000 Ft (+ Áfa). Részletfizetés lehetséges! A tanfolyam vezetője: Bogdán Brigi (Hatha jóga és Kismama jóga oktató); Segédoktató: Drimál István (Iyengar jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Már 7 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 

Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "


Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.  
Oktatóképzések

NEMZETKÖZILEG ELISMERT KÉPZÉS!!! A képzés időpontja 2015. október 17.-től. Magyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 14 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 179.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra


NALINÍ® Női jóga oktatóképzés indul 2016. február 27.-énA tanfolyam két féléves, 330 órás. A képzés nemzetközileg elismert! Magyarország első és legátfogóbb Női jóga oktatóképzése. A Naliní Női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. A női jóga speciális területén komplett képzést nyújt a program. A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató, Női életmód tanácsadó). Már lehet rá jelentkezni!
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

Indul október 23.-án pénteken, 9.30-14.00-ig. Szeretettel várok minden olyan párt, aki széleskörű felvilágosítást szeretne kapni a szülés-születés folyamatáról, különböző szülést "segítő" kórházi beavatkozásokról. Célom, hogy a szülésélmény mind a mamának, mind pedig a papának és persze a babának is szép élmény legyen kórházi körülmények között is! A workshopon a 32. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 6 fővel indul. Részvételi díj: 5.300 Ft. Tartja: Kiss Kriszta (kismama jóga oktató, kineziológus, kismamarelax, dúla, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


A workshop időpontja november 7. szombat 10.00-13.00-ig. A három órás foglalkozást a változás időszakába lépett hölgyeknek ajánljuk figyelmébe. A foglalkozáson belül beszélünk a menopauza fogalmáról, fizikai és mentális velejáróiról. Sorra vesszük mindazon természetes módszereket, amelyek segítségével a tünetek enyhíthetők. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A workshop díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató, alternatív mozgás és masszázs terapeuta)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul november 8.-án vasárnap, 9.30-14.00-ig. Szeretettel várok minden olyan párt, aki széleskörű felvilágosítást szeretne kapni a szülés-születés folyamatáról, különböző szülést "segítő" kórházi beavatkozásokról. Célom, hogy a szülésélmény mind a mamának, mind pedig a papának és persze a babának is szép élmény legyen kórházi körülmények között is! A workshopon a 32. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 6 fővel indul. Részvételi díj: 5.300 Ft. Tartja: Kiss Kriszta (kismama jóga oktató, kineziológus, kismamarelax, dúla, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


A workshop időpontja: december 5. szombat 10.00-13.00-ig. A három órás foglalkozás középpontjába a stabilitás és biztonság témakörét állítjuk. Jóga ászanákkal, vizualizációs technikákkal és légzőgyakorlatok segítségével járjuk körbe a témát. Erősítjük és ápoljuk gyökereinket, hiszen ahhoz, hogy fejlődhessünk és előreléphessünk stabil alapokra van szükség. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A workshop díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató, alternatív mozgás és masszázs terapeuta)
Jelentkezés a tanfolyamra


A workshop időpontja: december 12. szombat 10.00-13.00-ig. A szárnyaláshoz több kell, mint pusztán a szárnyak megléte. Szükséges hozzá hit és bizalom. El kell hinned, hogy képes vagy rá és bíznod kell magadban, hogy meg tudod csinálni, valamint fel kell ismerni a kötöttséged okait. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A workshop díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató, alternatív mozgás és masszázs terapeuta)
Jelentkezés a tanfolyamra