Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Jóga 100-on innen, 50-en túl. 6 alkalmas tanfolyam indul február 16.-án, keddenként 13.00-14.30-ig. Ha úgy érzed rád nehezednek az évek, nehéz a mozgás, próbáld ki hogy lehet könnyebb?! Ahogy telnek az évek,úgy válik a testmozgás egyre fontosabbá. A jógagyakorlás bármikor elkezdhető, nem szükséges semmiféle mozgásos előképzettség. Az órák menete igazodik a résztvevők alkati sajátosságaihoz. a jóga gyakorlása nem harc az idő ellen, hanem a testünk, önvalónk újra felfedezésének csodás lehetősége. Éld meg frissebben, könnyedebben a következő 50 évet. A tanfolyam kezdőknek szól, problémákkal küzdőknek, vagy azokat megelőzni vágyóknak. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Részvételi díj: 13.500 Ft, nyugdíjas igazolvánnyal kedvezmény:  9.500 Ft, alkalmanként 2.300 Ft. Tartja: Márti (Hatha jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Tanfolyam indul március 10.-én csütörtökönként 11:30-13:00-ig. Ez a relaxáció egy csodálatos lehetőséget ad arra, hogy a kismama még meg nem született kisbabáját körbeölelje szeretetével. A relaxáció alatt oldódnak a várandóssággal kapcsolatos félelmek, szorongások, stabilizálódnak a hangulatingadozások. A tanfolyam 3 alkalmas (12-40. hétig). A tanfolyam minimum 5 fővel indul.  Részvételi díj: 5.300 Ft. A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével. Tartja: Kiss Kriszta (kineziológus, kismamarelax, bach-virágterápia, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


Az emésztőrendszer teljes tisztítása. Március 15.-én, kedden 10.00-14.00-ig. A délelőtt folyamán megtanuljuk a mozgássor kivitelezését, elvégezzük a teljes átmosást a mozgássor segítségével. 45 perces relaxációval és a speciális ebéd elfogyasztásával zárjuk a programot.  A részvételi díj: 8.000 Ft jelentkezni lehet 50 % előleg befizetésével a recepción. Maximum 4 fő a csoport létszáma! A foglalkozást tartja: Lehrreich Márti (kismama jóga- baba-mama jóga-, hatha jóga, gerinc jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul: 2016. április 2.-án. A tanfolyam 6 hétvégétvesz igénybe, 100 órás képzés. A tanfolyam kitűnő lehetőséget kínál mindazoknak, akik fizikai és elméleti tudásukat egyaránt szeretnék elmélyíteni. Célunk, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a jóga filozófiai, történeti, anatómiai, hátterébe. Megismerkedjenek relaxációs, meditációs technikákkal. Elsajátíthassanak, és otthoni körülmények között is magabiztosan gyakorolhassanak pranajama, satkarma és egyéb stressz oldó gyakorlatokat. Szeretnénk a résztvevőket kísérni, vezetni az önmegismerés útján, és elérni, hogy a jóga olyan természetes részévé váljon életüknek, mint a reggeli fogmosás. A Tanfolyam díja:149.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! A tanfolyam vezetője: Drimál István (okleveles Iyengar© Jóga oktató); Segédoktató: Bogdán Brigi (Hatha jóga és Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Hétvégi tanfolyami időpont: 11 órás tanfolyam. Április 30 - május 1.-én szombaton és vasárnap 9.00-14.30. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní. Jelentkezni kizárólag 5.000 Ft előleggel a recepción lehet. A tanfolyam teljes összege 25.000 Ft.  A tanfolyam min. 8 fővel indul. KEDVEZMÉNY!!! A résztvevők ajándék kupont kapnak a tanfolyamon, ami érvényes egy jógafoglalkozásra.
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.
 
Már 7 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 
Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "

  
Oktatóképzések

NALINÍ® Női jóga oktatóképzés indul 2016. február 27.-énA tanfolyam két féléves, 330 órás. A képzés nemzetközileg elismert! Magyarország első és legátfogóbb Női jóga oktatóképzése. A Naliní Női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. A női jóga speciális területén komplett képzést nyújt a program. A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató, Női életmód tanácsadó). Már lehet rá jelentkezni!
Jelentkezés a tanfolyamra


Időpontok: Február 27. 13-16-ig és 28-án 10-14-ig. Március 12. 13-16-ig és 13-án 10-14-ig. A tanfolyam célja, hogy alaposabban megismerjük a különböző ászanák során működésbe lépő és együtt dolgozó izmokat, izomcsoportokat, valamint ezek helyes aktiválási módjait annak érdekében, hogy a jógapozíciókat pontosan, az ízületeink szempontjából biztonságosan és élettani, illetve energetikai szempontból minél hatékonyabban kivitelezhessük. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción lehet. Részvételi díj: 25.000.-Ft, a Padma Jógastúdióban végzett oktatóknak 20.000.-Ft. Tartja: Ozorák Zsuzska (Hatha jógaoktató, Kismama jóga oktató, Babás jóga oktató, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta)
Jelentkezés a tanfolyamra


3 napos képzés indul április 8-9-10-én. Minden nőnek írnék fel receptre egy dúlaképzést. Mert ebben a 3 napban olyan információkat, érzéseket, megnyílásokat tapasztalunk meg, amire más élethelyzetben nincs módunk. Minden nő más és más, mindenkinek másképp zajlik az élete, szerelme, szülése, anyasága. Amit ez a 3 nap ad, az az, hogy meglátjuk és felfedezzük életünkben a dinamikát, az alapigazságokat, ami alapján el tudunk a hitelesség, a belső harmónia, a teljesség megélése felé. A képzésre 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 6 fővel indul. A képzés díja: 69.900 Ft, Tartja: Dézsi Réka (CD,BDT DONA dúla-tréner)
Jelentkezés a tanfolyamra


2 napos továbbképzés Kismama Jóga Oktatóknak. Indul június 11-12.-én. A várandósság útja rögös, és mivel rengeteg benne a buktató, gyakran a kismamajóga órákon olyan titkokra kerül fény, amire reagálni kell. A bizalom kialakítása a kismamával hosszú folyamat, ezért javasolt minél szélesebb skálán megadni azt a támogatást, információáramoltatást, amire a jövendőbeli anyának szüksége van. A képzésre 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 6 fővel indul. A képzés díja: 30.000 Ft, a Padma Jógastúdióban végzett Kismama Jóga Oktatóknak 25.000.-Ft. Tartja: Dézsi Réka (CD,BDT DONA dúla-tréner)
Jelentkezés a tanfolyamra


Táborok

Zebegényben a Naptanyán. Időpont: 2015. május 21-22-ig. Fő szempont: kezdők számára: az alapvető akciók megtanulása, biztonságos kivitelezése, haladók számára otthoni gyakorláshoz, nehezebb pózok kivitelezéséhez, pránájámához inspiráció. Mindeközben beszélgetünk és jól érezzük magunkat! A tábort tartja: Drimál István (IYENGAR© Jóga és Csikung oktató) Részvételi díj: 22.000 Ft, A részvételi díj magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. A tábor minimum 10 fővel, maximum 20 fővel lesz megtartva.
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

FlatCore hasizom regeneráló tréing február 13.-án szombaton, 9 órától 12 óráig. Has illetve törzs izmaink (core izmok) erősítését szolgálja ez a tréning. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok)számtalan feladatot látnak el testünkben. Az egyik legfontosabb funkciójuk a törzs stabilizálása, belső szerveink elmozdulásának megakadályozása (sérv, süllyedések kialakulásának meggátlása), gerinc, deréktájék védelme, valamint várandóság alatt tartják babáinkat. A workshop díja 5.500 Ft, minimum 6 fővel indul. A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina (Naliní Női Jóga oktató és Babás Jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshop indul február 13.-án, szombaton 13.00-16.00-ig. A női lét gazdagságát, és változatosságát ismerjük meg a 7 görög Istennő archetípusának bemutatásán keresztül. Komoly önismereti ösvényeken barangolhatunk, miközben más és más Istennőt hívunk meg a foglalkozásra. Ha megismerjük saját és nő társainkban élő Istennőket, akkor könnyebb elfogadni és megérteni a miérteket. Az Istennők segítenek megtalálni mihez van tehetségünk. Megérthetjük vívódásainkat, belső ellentmondásainkat is, hiszen a legtöbb nőben nem egy, hanem legalább 2-3 istennő lakik, akik időnként összevesznek egymással.  Részvételi díj: 5.500.-Ft. Tartja: Fekete Kriszta (Babás jóga, Naliní női jóga oktató a FlatCore módszer kidolgozója, coach)
Jelentkezés a tanfolyamra


Időpont: március 12.-én, 10.00-12.00-ig. A hosszú gyakorlás első felében úgy végzed az ászanákat, hogy tudatod megnyugodjon és fényes, tudatos állapotba kerüljön. Ezt követően alapvető légzésgyakorlatokkal ismerkedsz meg, és ha minden jól megy, a címben föltett kérdésre is választ kapsz.A workshopra előzetes bejelentkezés szükséges 50% előleg befizetésével. Részvételi díj: 3.500 Ft. Minimum 8 fővel indul. A workshopot tartja: Drimál István(okleveles IYENGAR© Jóga és Csikung oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul március 26.-án szombaton, 9.30-14.00-ig. Szeretettel várok minden olyan párt, aki széleskörű felvilágosítást szeretne kapni a szülés-születés folyamatáról, különböző szülést "segítő" kórházi beavatkozásokról. Célom, hogy a szülésélmény mind a mamának, mind pedig a papának és persze a babának is szép élmény legyen kórházi körülmények között is! A workshopon a 32. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 8 fővel indul. Részvételi díj: 5.300 Ft. Tartja: Kiss Kriszta (kismama jóga oktató, kineziológus, kismamarelax, dúla, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


Július 8. péntek: A saját Vörös Sátrad, július 9. szombat: Kapcsolatfelvétel a Nőági Őseiddel, július 10 vasárnap: Legyél Te is Vörös Sátor Facilitátor.Tegyél szert gyakorlati készségekre és módszerekre. Tanuld meg, miként tarthatsz Te is Vörös Sátrat! Szerezz Te is képesítést és légy egy világmozgalom részese! Keltsd újból életre a Vörös Sátor hagyományát! Bátorítsd lányodat és mostani fiatal lányokat! Csatlakozz a Vörös Sátor Mozgalomhoz. A workshop facilitátora: DeAnna L'am, a Menstruációs Mozgalom nemzetközileg elismert úttörője. A “Méhlátnok”, ahogy sokan nevezik, aki 25 éve inspirál és változtat életsorsokon, asszonyok és lányok tanítója. (Részletekért kattints a címre.)
Jelentkezés a tanfolyamra