Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Tanfolyam indul július 17.-én péntekenként 9.30-11.00-ig.  Ez a relaxáció egy csodálatos lehetőséget ad arra, hogy a kismama még meg nem született kisbabáját körbeölelje szeretetével. A relaxáció alatt oldódnak a várandóssággal kapcsolatos félelmek, szorongások, stabilizálódnak a hangulatingadozások. A tanfolyam 3 alkalmas (12-40. hétig). A tanfolyam minimum 5 fővel indul.  Részvételi díj: 5.300 Ft. A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével. Tartja: Kiss Kriszta (kineziológus, kismamarelax, bach-virágterápia, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


4 alkalmas tanfolyam indul július 4-én, szombatonként 16.30-18.00-ig.  A jóga gyakorlataival kondicionáljuk és erősítjük a medencealapi záróizmokat, foglalkozunk az intim területeket érintő betegségek megoldásával, foglalkozunk a nőiség kiteljesítésének lényegével és a női szerepekkel, és speciális jóga technikákkal (mudrák, bandhák). A nyári tanfolyamra egy-egy alkalommal is lehet jönni, de mindenképpen fel kell iratkozni. Jelentkezni lehet a stúdió recepcióján. A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 3.000.-Ft előleg befizetésével. Részvételi díj: 7.560.-Ft. Tartja: Balatoni Marika (Naliní Női jóga és Hatha Jóga oktató).  
Jelentkezés a tanfolyamra


Jóga 100-on innen, 50-en túl. 4 alkalmas tanfolyam indul július 9.-én, csütörtökönként 13.30-15.00-ig. Ha úgy érzed rád nehezednek az évek, nehéz a mozgás, próbáld ki hogy lehet könnyebb?! Ahogy telnek az évek,úgy válik a testmozgás egyre fontosabbá. A jógagyakorlás bármikor elkezdhető, nem szükséges semmiféle mozgásos előképzettség. Az órák menete igazodik a résztvevők alkati sajátosságaihoz. a jóga gyakorlása nem harc az idő ellen, hanem a testünk, önvalónk újra felfedezésének csodás lehetősége. Éld meg frissebben, könnyedebben a következő 50 évet. A tanfolyam kezdőknek szól, problémákkal küzdőknek, vagy azokat megelőzni vágyóknak. Minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Részvételi díj: 9.000 Ft, nyugdíjas igazolvánnyal kedvezmény:  6.350 Ft, alkalmanként 2.300 Ft. . Tartja: Ilona (Hatha jóga oktató és Pilates oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul: 2015. szeptember 19.-én. A tanfolyam 6 hétvégétvesz igénybe, 100 órás képzés. A tanfolyam kitűnő lehetőséget kínál mindazoknak, akik fizikai és elméleti tudásukat egyaránt szeretnék elmélyíteni. Célunk, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a jóga filozófiai, történeti, anatómiai, hátterébe. Megismerkedjenek relaxációs, meditációs technikákkal. Elsajátíthassanak, és otthoni körülmények között is magabiztosan gyakorolhassanak pranajama, satkarma és egyéb stressz oldó gyakorlatokat. Szeretnénk a résztvevőket kísérni, vezetni az önmegismerés útján, és elérni, hogy a jóga olyan természetes részévé váljon életüknek, mint a reggeli fogmosás. A Tanfolyam díja:118.000 Ft (+ Áfa). Részletfizetés lehetséges! A tanfolyam vezetője: Bogdán Brigi (Hatha jóga és Kismama jóga oktató); Segédoktató: Drimál István (Iyengar jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Táborok

Időpont: 2015. július17-18-19. Helyszín: Naptanya, Zebegény. Sétálunk a harmatos fűben, felébresztjük a napot, légző gyakorlatokkal készítjük fel testünket a fizikai aktivitásra. Majd könnyed reggeli után jógázunk, pontosítunk, beállítunk. A délutáni pihenő után, a már megtanultakat összekötjük és áramlunk az ászanákkal. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét.  Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


A tábor időpontja: 2015. július 24-26-ig. Beszélgetünk az egészséges női életmódról, és az esetleges betegségek tudatalatti kiváltó okairól, a női szerepekről, a női lét ciklikusságáról, a női érzelmek kezeléséről, a nő párkapcsolati szerepéről, a szexualitásról, stb. Sokat jógázunk, kirándulunk, nevetünk. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Jelentkezni lehet július 20-ig, 50% előleg befizetésével a recepción. A tábor minimum 10 fővel, maximum 19 fővel lesz megtartva. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim Torna tréner, Női életmód tanácsadó)
Jelentkezés a tanfolyamra


Időpont: 2015. augusztus 14-15-16. Helyszín: Naptanya, Zebegény. Brigi és István összeadják erőiket és tudásukat, hogy egy táborban tapasztalhasd meg a jóga ászana két fontos szempontját: a pontosítás művészete találkozik az elengedő, figyelmed befelé terelő lazítással. Három napos elvonulásra hívunk, ahol az egyes napokat tematikusan az előrehajlásnak, hátrahajlásnak, csavarásnak szenteljük napi négy gyakorlással. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató) és Drimál István ( IYENGAR© Jóga és Csikung oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

Már 7 éve működik és népszerűsíti a jógát és az egészséges életmódot egyesületünk a Holdkunyhó a Naptanyáért Egyesület. 

Az Egyesület célja:  "Az Egyesület általános célja a modern ember testi, lelki és szellemi egészségének fejlesztése, az egészséges életmód és betegségmegelőzés ösztönzése jógagyakorlatok és a jóga életmód segítségével, az ezzel kapcsolatos ismeretek, készségek elterjesztése, valamint feltételeinek és kereteinek megteremtése Magyarországon. Az Egyesület hangsúlyt helyez a több ezer éves jóga tudományok modern tudományokkal való összevetésére és ezzel egy, a mai korban ültetett jóga kultúrát kíván Magyarországon megerősíteni. "ÚJ WEBOLDAL!
Államilag nyílvántartott jóga oktatóképzésekről bővebben itt:
 Naliní Női Jóga a facebook-on!
Katt ide:
 


Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.  
Oktatóképzések

A NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL által nyilvántartott és felügyelt Jóga Oktatóképzéseket indítunk! Szakmailag ellenőrzött jógaoktató képzéseket, programokat, oktatási módszereket és infrastrukturális feltételeket kínálunk, amelyek – a vonatkozó jogszabályok által megengedett lehetőségekhez mérten – egyedi koncepció alapján kerültek kifejlesztésre, rugalmasan kezelhetők a résztvevők képességeihez, elvárásaihoz, igényeihez igazodva, továbbá, amelyek támogatják a megszerzett kompetenciák gyakorlatban történő alkalmazását. Tájékozodj és válaszd a minőséget! A PADMA Jógastúdió 14 év tapasztalatával segíti döntésedet!
Jelentkezés a tanfolyamra


NEMZETKÖZILEG ELISMERT ÉS ÁLLAMILAG NYILVÁNTARTOTT KÉPZÉS!!! A képzés időpontja 2015. július 18-tól augusztusl 2.-igMagyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 14 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 185.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra


NALINÍ® Női jóga oktatóképzés indul 2015. szeptember 05-énA tanfolyam két féléves, 330 órás. A képzés nemzetközileg elismert és államilag nyilvántartott felnőttképzés! Magyarország első és legátfogóbb Női jóga oktatóképzése. A Naliní Női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. A női jóga speciális területén komplett képzést nyújt a program. A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató, Női életmód tanácsadó). Már lehet rá jelentkezni!
Jelentkezés a tanfolyamra