Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

10 alkalmas tanfolyam indul március 21-én, szombatonként 16.30-18.00-ig. Téma: Áramlás a holddal. Minden alkalommal a hold állásához igazodva végzünk jógagyakorlatokat. A tanfolyam alatt megtanulunk több Holdüdvözletet (Chandranamaskar). Beszélgetünk a Hold női testre és lélekre gyakorolt hatásairól. Hogyan tudjuk összehangolni a mindennapi tevékenységeinket a Hold ciklussal?  A tanfolyamra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével.  A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 18.900 Ft. Tartja: Balatoni Marika (Naliní Női jógaoktató és Hatha jóga oktató) Már lehet jelentkezni!!!!
Jelentkezés a tanfolyamra


Az emésztőrendszer teljes tisztítása. Március 23-án, hétfőn 10.00-14.00-ig. A délelőtt folyamán megtanuljuk a mozgássor kivitelezését, elvégezzük a teljes átmosást a mozgássor segítségével. 45 perces relaxációval és a speciális ebéd elfogyasztásával zárjuk a programot.  A részvételi díj: 8.000 Ft jelentkezni lehet 50 % előleg befizetésével a recepción. Maximum 4 fő a csoport létszáma. A foglalkozást tartja: Lehrreich Márti (kismama jóga- baba-mama jóga-, hatha jóga, gerinc jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indulnak március 6.-án péntekenként 9.30-11.00-ig, március 23.-án hétfőnként 19.30-21.00-ig és március 26.-án csütörtökönként 11.30-13.00-ig.  Ez a relaxáció egy csodálatos lehetőséget ad arra, hogy a kismama még meg nem született kisbabáját körbeölelje szeretetével. Ezzel együtt Ő is „visszatér” lélekben az anyaméhbe, ezáltal közelebb kerül saját magához is. A tanfolyam 3 alkalmas (12-40.hétig). A tanfolyam minimum 5 fővel indul. Részvételi díj: 5.300 Ft. A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges előleg befizetésével. Tartja: Kiss Kriszta (kineziológus, kismamarelax, bach-virágterápia, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indulnak két időpontban 9 alkalmas tanfolyam április 14-én, keddenként 17.30-19.00-ig és 9 alkalmas tanfolyam április 14-én, keddenként 19.00-20.30-ig. A tanfolyam témája a női egész-ség. Beszélgetünk az egészséges női életmódról, és az esetleges betegségek tudatalatti kiváltó okairól, női egészséget segítő étkezésről, stressz oldásról, sportolásról, menstruáció alatti aktivitásról, egészséges szexről, egészséges vizeletürítés és székletürítésről, a mell egészségéről. A tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges 5000 Ft előleg befizetésével. A jelentkezők száma korlátozott. Részvételi díj: 17.500 Ft. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim torna tréner, Női életmód tanácsadó, leendő Jógaterapeuta)
Jelentkezés a tanfolyamra


Hétvégi tanfolyami időpont: 2 x 6 órás tanfolyam. Első nap április 18. szombat, második nap április 25. szombat 8.30-14.30. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní. Jelentkezni kizárólag 5.000 Ft előleggel a recepción lehet. A tanfolyam teljes összege 20.000 Ft.  A tanfolyam min. 8 fővel indul. KEDVEZMÉNY!!! A résztvevők ajándék kupont kapnak a tanfolyamon, ami érvényes egy jógafoglalkozásra.
Jelentkezés a tanfolyamra


Táborok
Zebegényben a Naptanyán. Időpont: 2015. május 8-10-ig. Napi háromszori gyakorlással végighaladunk az Iyengar-módszer segítségével az alapvető hatha jóga gyakorlatokon. Ezáltal elmélyítheted tudásod, növelheted testi erőd és kitartásod. Reggel pránajáma gyakorlatokkal készítheted föl magad a munkára, este pedig pránajámával nyugtathatod le tudatod. Mindeközben beszélgetünk és jól érezzük magunkat! A tábort tartja: Drimál István (IYENGAR Jóga és Csikung oktató) Részvételi díj: 29.900 Ft, A részvételi díj magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. A tábor minimum 10 fővel, maximum 20 fővel lesz megtartva.
Jelentkezés a tanfolyamra

A tábor időpontja: 2015. július 24-26-ig. Beszélgetünk az egészséges női életmódról, és az esetleges betegségek tudatalatti kiváltó okairól, a női szerepekről, a női lét ciklikusságáról, a női érzelmek kezeléséről, a nő párkapcsolati szerepéről, a szexualitásról, stb. Sokat jógázunk, kirándulunk, nevetünk. Részvételi díj: 29.900 Ft, amely magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. Jelentkezni lehet július 20-ig, 50% előleg befizetésével a recepción. A tábor minimum 10 fővel, maximum 19 fővel lesz megtartva. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (A Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Intim Torna tréner, Női életmód tanácsadó)
Jelentkezés a tanfolyamra


Fontos Információk

NALINÍ NŐI JÓGA NAP
Március 22.-én vasárnap.


Részletes program:
Nagyterem
- 9.00 Női Napindító jóga - Brigi
- 10.00 Intim Torna - Gyöngyi
- 11.00 Naliní Női jóga - Gyöngyi
- 12.00 Nyisd meg a szívedet - F. Kriszta
- 13.00 Női Energiák ébresztése - Gyöngyi
- 14.00 Dr Szendi Gábor előadása
  (belépő: 1.800 Ft)
- 15.00 FlatCore - Hasizom erősítő tréning
   F. Kriszta
- 16.00 – kb. 18.00 Menstruációs szertartás
  (előzetes feliratkozás szükséges)
 
Kisterem
- 9.00 Áramlás a holddal - Marika
- 10.00 Dinamikus jóga Csípőnyitással - Brigi
- 11.00 Babás jóga - Márti
- 12.00 Aranykor jóga - Márti
- 13.00 Egészséges női életmód – beszélgetés
   F Kriszta
- 14.00 Yin jóga - Kriszta
- 15.00 Ráhangolódás a menstruációs szertartásra
- 16.00 Kismama jóga - K. Kriszta
- 17.00 Kismama relax - K. Kriszta

Meghívott vendég: Dr Szendi Gábor pszichológus 
Az előadása témája: A modern nő és az evolúció

Női teával, ajándékkal és 10 %-os bérlet vásárlási, tanfolyam befizetési lehetőséggel és jógaeszköz vásárlási kedvezménnyel várjuk a jógázni vágyókat.

Az egész nap ingyenes (Dr Szendi Gábor előadására a belépő: 1.800 Ft, Jegyek elővételben vásárolhatóak a stúdióban)!
 
Várunk mindenkit szeretetettel! Kérjük, hogy a foglalkozásokra hozz magaddal kényelmes gyakorlóruhát. A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatóak.
 
ÚJJJJ!!!
Naliní Női Jóga a facebook-on!
Katt ide:
 

Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.  
Oktatóképzések

Indul 2015. április 26-tólMagyarország első és legátfogóbb Kismama és Babás jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 13 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni. A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 179.900 Ft. Részletfizetés lehetséges! A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

Indul március 8.-án vasárnap, 10.00-14.30-ig. Szeretettel várok minden olyan párt, aki széleskörű felvilágosítást szeretne kapni a szülés-születés folyamatáról, különböző szülést "segítő" kórházi beavatkozásokról. Célom, hogy a szülésélmény mind a mamának, mind pedig a papának és persze a babának is szép élmény legyen kórházi körülmények között is! A workshopon a 32. héttől lehet részt venni. A workshop minimum 6 fővel indul. Részvételi díj: 5.300 Ft. Tartja: Kiss Kriszta (kismama jóga oktató, kineziológus, kismamarelax, dúla, reiki mester)
Jelentkezés a tanfolyamra


Hasizom regeneráló tréing Március 15.-én vasárnap, 10 órától 13óráig. Has illetve törzs izmaink (core izmok) erősítését szolgálja ez a tréning. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok)számtalan feladatot látnak el testünkben. Az egyik legfontosabb funkciójuk a törzs stabilizálása, belső szerveink elmozdulásának megakadályozása (sérv, süllyedések kialakulásának meggátlása), gerinc, deréktájék védelme, valamint várandóság alatt tartják babáinkat. A workshop díja 5.500 Ft, minimum 6 fővel indul. A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina (Babás Jóga oktató, és leendő Naliní Női Jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Nők egymás közt. Beszélgetés a női egészségről! Március 15.-én vasárnap 14 órától 17 óráig. Tölts velem és nő társaiddal egy kellemes vasárnap délutánt, ahol sok hasznos információval gazdagodhatsz a női egészség témájában. Tapasztald meg a női kör erejét! A workshop díja 3.000 Ft, minimum 6 fővel indul. A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina (Babás Jóga oktató, és leendő Naliní Női Jóga oktató, Coach)
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul: május 31.-én vasárnap 10.00-13.00-ig. A foglalkozáson a bennünk rejlő férfit és nőt egyaránt megmozdítjuk, hogy a nap fia és hold leánya egyesülhessen, és kiegyenlítődhessen bennünk. Nőiesebb és férfiasabb ászanákat egyaránt meghívunk gyakorlásunkba. Többek között csavarunk, légzőgyakorlatokat, mudrákat használunk és egyensúlyozunk. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A tanfolyam díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


A workshop indul: április 12.-én vasárnap 10.00-13.00-ig. Kötöttségektől mentes, szabad áramlásra hívlak, ahol felébresztjük a bennünk szunnyadó csodát. A workshop keretein belül foglalkozunk a csípő, a mellkas és a torok területével. Nyitunk, zárunk, áramlunk, élvezzük a női kör megtartó erejét. Mudrákat és légzőgyakorlatokat tanulunk önnön örömünkre és ezáltal a mindenség örömére. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A tanfolyam díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)  
Jelentkezés a tanfolyamra


A workshop indul: május 10.-én vasárnap 10.00-13.00-ig. A három órás workshop során felébresztjük harcos énünket. Megtapasztaljuk a hőstartások kihívásokkal teli, de energiát, tettrekészséget, önbizalmat adó ászanáit. Erősítjük a lábakat, karokat. Nyitjuk a csípőnket és mellkasunkat. A workshop alkalmával mélyrehatóan tanulmányozzuk az ászanát mind fizikai, mind mentális hatásait tekintve, és a résztvevők betekintést nyerhetnek annak mitológiai hátterébe is. A workshopra 50 % előleggel lehet jelentkezni a recepción. Minimum 8 fővel indul. A tanfolyam díja: 5.000 Ft. Tartja: Bogdán Brigi (Hatha jóga oktató, Kismama jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra