Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  
Új tanfolyamaink

Hétvégi tanfolyami időpont: 2 x 6 órás tanfolyam. Első nap március 22. vasárnap, második nap március 29. vasárnap 8.30-14.30. Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní. Jelentkezni kizárólag 5.000 Ft előleggel a recepción lehet. A tanfolyam teljes összege 20.000 Ft.  A tanfolyam min. 8 fővel indul. KEDVEZMÉNY!!! A résztvevők ajándék kupont kapnak a tanfolyamon, ami érvényes egy jógafoglalkozásra.
Jelentkezés a tanfolyamra


Táborok
Zebegényben a Naptanyán. Időpont: 2015. május 8-10-ig. Napi háromszori gyakorlással végighaladunk az Iyengar-módszer segítségével az alapvető hatha jóga gyakorlatokon. Ezáltal elmélyítheted tudásod, növelheted testi erőd és kitartásod. Reggel pránajáma gyakorlatokkal készítheted föl magad a munkára, este pedig pránajámával nyugtathatod le tudatod. Mindeközben beszélgetünk és jól érezzük magunkat! A tábort tartja: Drimál István (IYENGAR Jóga és Csikung oktató) Részvételi díj: 29.900 Ft, A részvételi díj magában foglalja a szállást, a teljes étkezést, az eszközök használatát és a programok költségét. A tábor minimum 10 fővel, maximum 20 fővel lesz megtartva.
Jelentkezés a tanfolyamra

Fontos Információk

ÚJJJJ!!!
Naliní Női Jóga a facebook-on!
Katt ide:
 

Padma Ajándékutalvány - Lepd meg kedvesed, szüleid, barátaid egy ajándék utalvánnyal, amellyel a megajándékozott a stúdióban jógás eszközöket vásárolhat, de érvényes a Jógastúdió tanfolyamaira, illetve bérletvásárlásra is. Az utalvány formájában adott ajándék exkluzív, különleges gesztus, mely szabad felhasználhatóságot biztosít mindenkinek. Az utalványok megvásárolhatóak a Padma Jógastúdióban 1 000, 5 000 és 10 000 Ft-os értékben. A megvásárolt utalványok egy évig érvényesek.  
Oktatóképzések
2 féléves Naliní Női jóga oktatóképzés indul 2015. február 21-énA tanfolyam kéthetente hétvégénként van, 24 alkalmas, két féléves, 330 órás képzés. Magyarország első és legátfogóbb Női jóga oktatóképzése. A Naliní Női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A női kör ereje segít megtalálni a bennünk rejlő egyensúlyt. A női jóga speciális területén komplett képzést nyújt a program. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez. Jelentkezni lehet előleggel a recepción. A részvételt a jelentkezések beérkezési sorrendje alapján tudjuk biztosítani. A tanfolyam vezetője: Kovács Gyöngyi Naliní (Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató, Női életmód tanácsadó, leendő Szexuálteraputa). Részletek a honlapon! Már lehet rá jelentkezni!
Jelentkezés a tanfolyamra

Indul 2015. április 18-án. A képzés részét képezi a Kisbabás jóga és a Nagy babás jóga oktatásának az elsajátítása, babamasszázs, esetleges mentális és fizikai problémák és segítő gyakorlatai, szülés utáni regenerációs technikák, játékok, mondókák. A képzés során az elméleti ismeretek mellett elmélyült gyakorlati ismereteket szereznek a résztvevők a tanításban, óravezetésben. Erre a hospitálási rendszer és a gyakorlatközpontú képzés ad lehetőséget. Részletek és kedvezmények a weboldalon. Már lehet rá jelentkezni! 
Jelentkezés a tanfolyamra

Indul 2015. április 26-tól, május 3-ig. Magyarország első és legátfogóbb Kismama jóga oktatóképzése. A Padma Jógastúdió közel 13 éve szervez Kismama jóga és Babás jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni (Védőnőknek, Szülésznőknek, Jógaoktatóknak, Természetgyógyászoknak, Kismamáknak, Dúláknak). A leendő oktatókon kívül azokat is várjuk, akik csak a saját kedvükért, ismereteik és tapasztalataik bővítéséért szeretnék elvégezni a tanfolyamot. A tanfolyam díja a képzést, a jegyzetet, a hospitálást és a vizsga díját tartalmazza: 108.000 Ft +Áfa. Részletfizetés lehetséges! A tanfolyamot vezeti: Kovács Gyöngyi Naliní (Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Naliní Női jóga módszer kidolgozója, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Intim Torna Tréner, a Padma Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője).
Jelentkezés a tanfolyamra


Workshopok

Február 1-én, vasárnap 10.00-12.00-ig. A hosszú gyakorlás fókuszában az előrehajlás áll. Hogyan hozz létre helyet a csípőben, hasban ahhoz, hogy a törzs közelebb kerüljön a lábhoz? Hogyan terjeszd ki a gerinced, hogy megnyúljon a törzs? Ilyen és ehhez hasonló izgalmas problémákat veszünk górcső alá, és egyben meg is oldjuk őket. Részvételi díj: 3.000.-Ft,  A workshopot tartja: Drimál István (IYENGAR jóga és csikung oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Hormonharmónia és Lélekegyensúly. 2015. február 7-én, szombaton 10-14 órakor. Előadás, beszélgetés és speciális női jóga az Egész-ségért. Ezen a napon megismerheted a benned zajló folyamatokat,a csodálatos női ciklust és a hormonális rendszert! Megértheted, mi az, ami felboríthatja és előidézheti a különböző nőibetegségeket. A lelki okokat felfedezzük.  Előadó: Szabó Mónika (jógaoktató, életmód és hormonegyensúly tanácsadó)  Jelentkezni a recepción lehet 3.000 Ft előleg befizetésével. Részvételi díj: 5.000 Ft. A jelentkezők száma korlátozott, minimum 8 fővel indul.
Jelentkezés a tanfolyamra


Indul február 15-én, vasárnap 10.00-12.00-ig. qigong (ejtsd: csikung) kínai szó, amely azt jelenti, hogy munka az energiával. E kínai rendszerről, de helyesebb többes számban rendszereket mondani, az terjedt el a közvéleményben, hogy taoisták gyakorolják, holott buddhisták és nem vallásos emberek is. Ugyanakkor a qigongot nem taoisták vagy buddhisták találták ki, hanem az ókori Kína területén élő népek fejlesztették ki, később használták föl meditációs gyakorlásukhoz a taoisták és a buddhisták. A qigongnak több fajtája van: mozgásban vagy mozdulatlanul végzett, légzőgyakorlatok, benső energetikai munka. A műhely során mindegyikből adok egy kis ízelítőt. A workshop díja 3.000 Ft, minimum 8 fővel indul. Jelentkezni lehet 50% előleggel a recepción. Tartja: Drimál István (IYENGAR jóga és Csikung oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra

Hasizom regeneráló tréing Március 15.-én vasárnap, 10 órától 13óráig. Has illetve törzs izmaink (core izmok) erősítését szolgálja ez a tréning. A core izmok (a hasüreget körülvevő izmok)számtalan feladatot látnak el testünkben. Az egyik legfontosabb funkciójuk a törzs stabilizálása, belső szerveink elmozdulásának megakadályozása (sérv, süllyedések kialakulásának meggátlása), gerinc, deréktájék védelme, valamint várandóság alatt tartják babáinkat. A workshop díja 5.500 Ft, minimum 6 fővel indul. A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina (Babás Jóga oktató, és leendő Naliní Női Jóga oktató)
Jelentkezés a tanfolyamra


Nők egymás közt. Beszélgetés a női egészségről! Március 15.-én vasárnap 14 órától 17 óráig. Tölts velem és nő társaiddal egy kellemes vasárnap délutánt, ahol sok hasznos információval gazdagodhatsz a női egészség témájában. Tapasztald meg a női kör erejét! A workshop díja 3.000 Ft, minimum 6 fővel indul. A foglalkozást tartja: Fekete Krisztina (Babás Jóga oktató, és leendő Naliní Női Jóga oktató, Coach)
Jelentkezés a tanfolyamra