Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  

Napindító jóga


Kezdd a napod jógagyakorlással, hozd egyensúlyba tested és az elméd, hogy ebből a kiegyensúlyozott, harmonikus állapotból indulhass neki a napnak!

A Napindító jóga tökéletes lehet számodra, ha nehezen indulnak a reggelek, általában szétszórtan, nyűgösen ébredsz vagy gondot okoz felvenni a környezeted ritmusát.

Reggeli óráinkon alaposan átmozgatjuk a test ízületeit, nagy hangsúlyt fektetve a gerincre, csípőkre, vállakra. Dolgozunk a nyak és felsőháti szakasz területével, ahol rengeteg feszültség és stressz raktározódik el. Foglalkozunk a legproblémásabb területekkel, mint a láb hátulsó és belső izmai, nyitjuk a mellkast és a váll környékét.

A dinamikus gyakorlatok segítik felpörgetni a szervezetet, a nyújtásokkal pedig elcsendesítjük az elmét, hogy a lehető legfókuszáltabban vághass bele további teendőidbe.

Pozitívan befolyásolja továbbá az idegrendszer, emésztőrendszer és a hormonrendszer állapotát is, tehát elmondhatjuk, hogy valóban minden szinten hatást gyakorol az életedre.
Letölthető órarend!


Jelentkezés a tanfolyamra

tel: 06-1-220-7013
mobil: 06 20 552-6305
e-mail: padma@jogastudio.hu
napindito_joga