Oktatóképzések és táborok

Időpont: 2021. okt. 22-24-ig.
Érkezés pénteken 10.30-ra, és vasárnap 16-kor van vége az elvonulásnak (sajnos átírja valamiért a facebook)...
Jelentkezés, érdeklődés: 20 438-70 10; padma@jogastudio.hu
 
Szenteld meg a női létedet egy testi-lelki utazással. Érkezz meg a kapuhoz, segítek átlépni rajta! Az ősz az átmenet, a kilégzés, az összegzés, a számvetés, a múlt, az elengedés ideje…A természet pihenni készül, a fák lehullatják gyümölcsüket, levelüket, és a világ készül arra, hogy visszahúzódjon. A te lelked is készül arra hogy vissza húzódjon belső barlangjába, hogy felkészüljön a téli transzformációra, ez az időszak az átalakulás előkészületeinek a rítusa.
Érkezz meg a belső barlangod kapujához, érkezz meg ehhez a átalakuláshoz, érkezz meg önmagadhoz! Színezd újra az életed és gyógyulj az őszi erdővel, töltődj fel Földanya méhében…Ünnepeljük együtt az ősz összegző erejét a Vörös sátor női szertartás térben…Hívd elő magadban a Természet asszonyt, aki benned él!
Tervezett program:
- Naliní női jóga gyakorlás az összegzés, kilégzés, átmenet, elengedés jegyében
- Kapcsolódás Földanyával az Öreg Tölgynél
- Gyógyító női Gőzkunyhó szertartás
- Levél mandala készítés az őszi levelekből az őszi erdőben
- Gyógyító Varázserdő szertartás-kapcsolódás a lélegző erdővel, lélegezz együtt a természettel
- Lehet hogy még tudunk kapcsolódni a szarvas erővel a szarvasbőgés vagy az erőállat behívó kapcsolódáson keresztül (meglátjuk, hogy meddig tart idén a szarvasbőgés)
- A programot az időjárás, a résztvevők jelenléte és érdeklődése határozza meg
- Jógázunk, női szertartásokon mélyülünk, beszélgetünk, kirándulunk, sokat nevetünk
(Meglátjuk, hogy mi fér bele, és hogy mit enged az időjárás, a programváltoztatás jogát fenntartjuk.)
Helyszín: Naptanya Szellemi központ– Zebegény
Részvételi díj: 48.000 Ft, amely magában foglalja a szállást, vegán és/vagy vegetáriánus bográcsos egytálétel ebédet (a reggeli és a vacsora önellátós), az eszközök használatát és a programok költségét. (Korai befizetési kedvezmény: szept. 30-ig egy összegben befizetve, -10% a tábor árából)
Jelentkezni lehet okt. 15-ig, 50% előleg befizetésével. A tábor minimum 10 fővel, maximum 25 fővel lesz megtartva. (Jelentkezési határidő: okt. 15. utána, az előleget már nem tudjuk visszafizetni.)
Ide lehet utalni az elvonulás díját:
Padma jógastúdió kft OTP 11714006-29903177- 00000000 (Írd be a megjegyzés rovatba minden esetben a számlázási címet és nevet, valamint azt hogy melyik tanfolyamra fizettél be!)
Külföldről utaláshoz:
IBAN: HU49 1171 4006 2990 3177 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB
Tartja: Kovács Gyöngyi Naliní (a Naliní Női jóga módszer kidolgozója, a Nemzetközi Vörös sátor mozgalom aktivátora/facilitátora, Női életmód tanácsadó, Naliní Női szertartás vezető, Nemzetközi HoldAnya: Anyaméh áldást adó és Anyaméh gyógyító (Moon Mother ® és Womb Blessing®), Birthlight Kismama jógaoktató, Babás jógaoktató, Dúla, Szülésfelkészítő tréner, Okleveles Jógaoktató (E-RYT 500; RPYT), elvégeztem a Perinatális szaktanácsadói képzést (ELTE), Yin jóga oktató), Végzett Integrált Csoportvezető

Érkezz meg a kapuhoz- Szakrális női elvonulás

Képzést végző tanárKovács Gyöngyi Naliní

Jelentkezési határidőUtalványok