Megjelent Gyöngyi és Ördög Nóri közös Kismama jóga DVD-je. Megvásárolható és megrendelhető a Padma Jógastúdióban is! :-)
DVD rendelés >>                         Fontos információk |  Táborok |  Workshopok |  Órarend  

Visszajelzések a képzésekről


Egyéni Kismama és Babaás jóga oktatóképzés

"Köszönöm szépen, hogy lehetőséget kaptam az egyéni oktatásban való részvételre. Három kisgyermek mellett nekem ez így volt a legideálisabb. Végig a saját tempómban haladhattam. Rengeteg írásos anyag, hanganyag és videó segítette a felkészülésemet. Ami mégis leginkább megkönnyítette a tanulmányaimat az az egyéni konzultáció, és persze Gyöngyi tudása, kedvessége, szeretete és türelme mellyel a tanulás folyamán irányomba volt.  Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a képzést: Kismamáknak, anyukáknak, dolgozó nőknek, vidéken élőknek és a határon túliaknak is. Biztos stabil tudást, egyéni ütemezés és sok szeretett vár minden jelentkezőt. Boji"

"Szerencsésnek érzem magam, hogy a közelmúltban elvégezhettem az egyéni kismama és babás jóga oktató tanfolyamot. A Padma jógastúdióban a kismama jóga órákon tapasztalt saját pozitív élményem indított arra az elhatározásra, hogy részt vegyek a képzésben, de először visszatartott a tanfolyam hossza. Amikor azonban hallottam az egyéni képzésről, tudtam, hogy ezt nekem találták ki. Egyéni időbeosztás, egyéni haladás lehetősége, személyre szabott konzultációk, ez az, amit kerestem. Azután ennél sokkal többet kaptam; mind az elméleti, mind a gyakorlati órákon rendkívül magas szakmai színvonalú oktatást. Kiemelném azt is, hogy az oktatók mindig türelmesen, mindenre kiterjedően a rendelkezésemre bocsátották a sokéves tapasztalataikat, szakmai anyagaikat és emberileg is támogattak, ha arra volt szükség. Ha újra választanom kellene, akkor is a Padma Jógastúdió egyéni képzését választanám! :)" Klau
Véleményem szerint az egyéni képzés összességében és részleteiben is sokkal jobb, mint egy csoportos tanfolyam. Az egyéni képzés óriási előnye, hogy teljes egészében illeszkedett hozzám, az én időmnek, az én igényeimnek megfelelően. Ennek köszönhetően az oktatóval mindig találtunk közös időpontot a konzultációra, pontosan annyit, amennyit az órai anyag igényelt. Mindig jutott idő a kérdéseimet feltenni, mindent meg tudtunk beszélni, nem lassított senki más a haladásban, minden a én saját tempómhoz volt igazítva. Szerettem, hogy az oktatóval ketten vagyunk, csak rám figyel, én is csak rá, és nincs semmi, ami elterelje a figyelmem. Az egyéni képzés keretében sokkal gyorsabban végig tudtuk venni az anyagot, és még a vizsga időpontját is én választhattam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy igazán színvonalas oktatásban szeretne részt venni, maradandó tudással és emlékekkel :) Köszönöm Kovács Gyöngyi Nalíninek, hogy lehetőségem volt az elsők között részt venni az Egyéni Kismama és Babás jóga oktatóképzésen.
Naliní Női jóga alaptanfolyam:
Nagyon tetszett, nagyon jól éreztem magamat! Köszönöm!
Nagyon tetszett, nem változtatnék rajta.
Nagyon tetszett a tanfolyam, többet is kaptam, mint amit vártam.
Nagyon-nagyon klassz volt. A jegyzet hiányzott írott formában. Az előadók szenzációsak voltak.
Több jóga! De mégis a megosztó körök nagyon sokat nyújtottak, nagyon élveztem. A teljes tanfolyam nagyon sokat nyújtott. köszönöm, hogy ugyanolyan voltál, mint mi. J
Boldogság volt minden pillanat. Nagyon tetszett a menstruációs előadás és a körtánc. Amit hiányoltam, többet jógázni és esetleg több táncos óra.
Nagyon tetszett a tanfolyam, sokat tanultam a nőiségről, önmagamról. Az időkeretek tartása és a jógagyakorlás hiányzott.
A tanfolyam nagyszerű, felemelt. Nagyon sokat ad. Jó lenne többet jógázni, illletve rövidebb lehetne a nyitókör. Bori előadásai nagyon jók voltak és a tánc is nagy élmény. A november végi páros gyakorlatok – bizalomfejlesztő, csodás!
Babás oktatóképzés:
Elégedett vagyok. Nagyon jól éreztem magam. Sok új értékes információt kaptam, gyakorlati tanácsokat a gyermek neveléshez is. Nem változtatnék semmit.
Kismama jóga oktatóképzés
Jó az összeállítás, a hívott előadók. Rengeteget tanultam, nagyon tetszett J Köszönöm szépen!
Minden nagyon tetszett! Köszönöm! Szerteágazó, jól struktúrált tananyag.
Nagyon élveztem. Sok szempontból gazdagított. Talán legtöbb amit mondhatok: elindított egy úton és megerősített az utamon. Nagyon sokat tanultam a tanfolyam alatt! Köszönöm!
Én nagyon jól éreztem magam. Nem érzek olyan területet amin változtatnék. KÖSZÖNÖM! J
Úgy érzem, azt és olyan színvonalon kaptam, amit vártam. Meg kell dolgozni az oklevelért, nem adják „ingyen” – és ez jó! Fantasztikusan éreztem magam, rendkívűl sok plusszt és pozitív dolgot kaptam.
Nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam, színvonalas, nagyon jók voltak az előadók, s a társaság is, és a legjobb hely, ahova a jelenlegi élethelyzetemben kerülhettem.
Szülőpozíciós óra – csak zsuzskánál tudtuk tanulni. Masszázs, dúla – technikák is bőven benne voltak.
Egyet értek a gyakorlat központú oktatással.
Még több gyakorlat legyen kötelező. nagyon jó az előadók sokszínűsége.
Gyermekjóga oktatóképzés
Nagyon tetszett, nagyon sok pozitív élményt kaptam. Nagyon tetszett, hogy gyakorlatorientált volt.
Nagyon tetszett, sokat tanultam, jól éreztem magam. Örültem a gyakorlatcentrikusságnak, és a kreatívitás kibontakoztatásának. Nagyon jó volt

Naliní Női jóga oktatóképzés
Az előadások és meghívott előadások érdekesek voltak, sokszínűek. Nagyon szuper volt. :-)
Nagyon jó volt. Nagyon sokat adott, sokat fejlődtem. Több jóga gyakorlás jobb lenne. Nagyon sok érdekes, színvonalas előadás volt. Köszönöm. Néha nagyon hosszúra nyúlt a nap, jobb lenne ha 17-ig mindig vége lenne.
Nagyon tartalmas és élvezetes volt, nagyon elhivatott és szeretetteli vagy!

 


Letölthető órarend!


Jelentkezés a tanfolyamra

tel: 06-1-220-7013
mobil: 06 20 552-6305
e-mail: padma@jogastudio.hu
visszajelzesek_kepzesekrol